2019-02-22 16:47


Wiliam Brânză, la un pas să-şi dea demisia

 |  20:00
Wiliam Brânză, la un pas să-şi dea demisia

Scandal mare ieri înşedinţa de conducere a PDL. Preşedintele PDL Diaspora, Wiliam Brânză, este laun pas de a-şi da demisia din partid, pentru că Biroul Permanent Naţional alpartidului a hotărât să împartă în patru organizaţia pe care acesta o conduce. Potrivitunor surse democrat-liberale, săptămâna trecută, în şedinţa Biroului Permanent Naţional,s-a adoptat, la propunerea ministrului transporturilor, Anca Boagiu, împărţireaorganizaţiei din Diaspora în patru organizaţii mai mici. La acea şedinţă WilianBrânză nu a fost prezent fiind plecat din ţară. Propunerea Ancăi Boagiu a fost aprobatăîn BPN şi ea prevede ca organizaţia din străinătate a democrat-liberalilor săfie împărţită în: Diaspora 1- SUA, Canada, Israel; Diaspora 2 - o parte dinEuropa - Spania, Franţa, Irlanda; Diaspora 3 - Italia, Austria, Rusia, Diaspora4 - Moldova, Ucraina, Bulgaria. Potrivit surselor citate propunerea nu i-apicat deloc bine lui Wiliam Brânză, care a spus că nimeni nu poate “să-şi batăjoc de organizaţia din Diaspora” şi a ameninţat că dacă Boagiu nu-şi retragepropunerea el va pleca din partid. “Este un precedent naţional periculos, întrea-mi bate joc de oameni şi a merge cu ei aleg să merg cu ei chiar şiindependent. Nu dau voie nimănui să-şi bată joc de românii de peste graniţă. Indiferentîn ce partid voi fi ei tot pe mine mă vor alege. Şi dacă se duce Boc şi dacă seduce Boagiu să candideze acolo nu-i alege nimeni”, ar fi spus Brânză la şedinţade astăzi. El a adăugat că ştie foarte bine comunităţile românilor din Diaspora,pentru că a muncit acolo, “a dormit pe sub poduri, a învăţat acolo” şi i-aamintit lui Boc că datorită lui şi Diasporei a ajuns premier şi Traian Băsescupreşedinte.

Potrivit surselorparticipante la şedinţă, premierul a încercat să dreagă busuiocul spunând căAnca Boagou, prin propunerea ei, încearcă de fapt să întărească oganizaţia şinu s-o destabilizeze. “Anca habar n-are ce-i aia Diaspora, nu ştie ce-i aia”, afost răspunsul lui Brânză. Atunci Boc l-a îndemnat să discute cu Boagiu şi săse înţeleagă între ei, dar deputatul a refuzat spunând că nu are ce discuta cuea. Până la final a rămas consecvent cererii sale către premier şi anume să serevină asupra deciziei cât mai repede în caz contrar PDL rămâne şi fără Brânzăşi fără organizaţia de Diaspora.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PISOI
19 Ian 2011

sa ne spuna dl Branza de ce tine cu dintii de aceasta "functie " de reprezentant al diasporei. Totul vine de la BANI frate-su care este deputat spunea la un moment dat ca fiecare roman din diaspora "LUI" a dat cite 100 de eur in campanie . banii nu au ajuns decit in buzunarele lui , daca nu este adevarat sa demonstreze si sa lase putin mai jos stacheta de suficient, si superior pentru societatea romana
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...