2017-01-23 22:54


Zgonea ar demisiona

 |  16:46
Zgonea ar demisiona

Vicepreşedintele Partidului Social Democrat (PSD) Valeriu Zgonea a declarat joi, la Târgu-Mureş, că, în cazul în care Guvernul îşi va asuma răspunderea pe proiectul referitor la comasarea alegerilor, parlamentarii Opoziţiei trebuie să demisioneze din Parlament. „Trebuie să dăm un semnal.

Dacă îşi asumă răspunderea, eu cred, cu tărie, că trebuie să plecăm din Parlament. Parlamentul este al lor, Guvernul este al lor, şi împart discreţionar banii dumneavoastră, ai cetăţenilor, şi atunci oamenii trebuie să vadă. Să-i lăsăm să fure acolo. Pentru 6-7 luni nu cred că 100 de parlamentari USL mor de foame”, a arătat liderul PSD, într-o conferinţă de presă. Valeriu Zgonea a spus că cea mai bună soluţie în acest caz este întoarcerea către cetăţeni, „a merge între ei şi a le spune: acest guvern este un guvern corupt, acest guvern vrea să facă alegerile doar pentru a se alege ei între ei”. Politicianul a precizat că România este singura ţară europeană în care cetăţenii şi formaţiunile politice nu cunosc data alegerilor cu cel puţin doi ani înainte şi că „România nu merită un asemenea tratament“.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-25

TAGURI: retragerea din parlament, Opozitie demisie, valeriu zgonea, PSD retragere, amenintareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MISU
09 Dec 2011

zgoneo,cum ai obtinut diplomele?ca-n 90 erai analfabet.tine minte ca tot asa ai ramas,daca nu stiai.esti reprezentantul tipic al acestui parlament impreuna cu voicu catalin.scursurilor.
GOGU
09 Dec 2011

si cu diplome si fara diplome , tot figura de oligofren si analfabet are.
PSD-UL
09 Dec 2011

Intrebare-- DECE SA VA INTOARCETI LA POPOR??? poporul nu vede ce faceti voi??? dece nu ati fost de acord cu micsorarea nr. de parlamentari? de ce ziceti ca referendumul nu a fost inteles suficient de popor??? il credeti prost??? acum nu mai este prost??? credeti ca acum o sa va ajute????nu mai sperati psd-lor incercati sa va curatati de atitea pacate cite aveti si apoi .....veti vedea ca tot respinsi veti fi de catre lumea care are COLOANA VERTEBRALA
ADRIAN
10 Dec 2011

Zgonea asta era un sculer-matriter in '89. Acum doar fiu-su ne arata ca aschia nu sare departe, si-si pica bacul. Cu PSD-ul la guvernare, si cei mai mari dobitoci au obtinut diplome, masterate, doctorate. Deci evident, si Zgonea a ajuns un fin intelectual. O scoala facuta dupa chipul si asemanarea nesimtitilor Marga si Andonescu, in care loazele sunt profesori universitari, iar noi pompam bani sa-i tinem grasi, iar pe prosti ii facem licentiati
Random image