2019-05-21 00:00


Ce TRANSFERURI a făcut CSM București înaintea DUELULUI cu Steaua din Cupa României

 |  16:03
Ce TRANSFERURI a făcut CSM București înaintea DUELULUI cu Steaua din Cupa României

Conducătorii clubului din Capitală au profitat din plin de pauza competițională și s-au mișcat pe piața transferurilor. Astfel, după ce acum aproape două săptămâni l-au adus pe internaționalul Johannes van Heerden, acum, înainte importantului duel cu Steaua, din Cupa României, “tigrii” au mai perfectat ALTE cinci mutări.

Cei cinci sunt Cristian Ionescu, venit din liga a treia franceză, Andrei Toader, jucător adus de la Iași, georgianul Davit Gigauri și sud-africanii Danie Faasen, care a mai făcut parte din lotul CSM-ului anul trecut, și James Wheeler.

Echipa pregătită de Eugen Apjok se află la un pas de semifinalele Cupei României, iar meciul de sâmbătă, cu Steaua, este unul extrem de important prin prisma clasamentului. “Tigrii” sunt pe locul doi, la 3 puncte în urma celor de la Baia Mare, tot atâtea în fața celor de la Timișoara Saracens și patru față de “roș-albaștrii”. Primele patru echipe merg în semifinalele, iar acolo se întâlnesc locurile 1-3 și 2-4. În plus, ocupantele primelor două poziții beneficiază de avantajul de a disputa pe teren propriu meciul pentru calificarea în finala Cupei României. 

Debutează contra fostei echipe

Talonerul Cristian Ionescu a ales să revină în România după o experiență petrecută în liga a treia franceză. “Mi-era foarte dor de țară, de aceea m-am întors, dar perioada petrecută în Franța m-a ajutat să mă dezvolt pe toate planurile, a fost o experiență de viață folositoare din toate punctele de vedere”, a explicat sportivul. La 30 de ani, noua achiziție a “tigrilor” va debuta tocmai împotriva fostei sale echipe, Steaua, în meciul de sâmbătă, din Cupa României. “Sunt foarte bucuros că am ajuns la CSM, echipă cu care sper să ne îndeplinim obiectivele. Îmi doresc să evoluez contra Stelei, echipa la care am jucat o perioadă. Le știu jocul, se bazează mult pe viteză în atac. Noi, însă putem domina pe pachetul de înaintare. Nu ne menajăm deloc între noi la antrenamente, pentru a nu menaja nici adversarul’, a spus noul rugbyst de la CSM București. Ionescu a venit cu gânduri mari la echipa aflată acum pe locul doi în clasamentul Cupei României: “Orice trofeu este un obiectiv pentru toți jucătorii din acest club și ne dorim să câștigăm Cupa României. Important este să joc cât mai bine și să-mi aduc aportul la echipă”.

Sud-africanul Wheeler, pariul “tigrilor”

La 21 de ani, James Wheeler este la prima sa aventură de profesionist în afara țării sale. Sud-africanul, considerat unul dintre cei mai de viitor rugbyști ai noului val, a mărturisit că este extrem de încântat de transfer: “Toată lumea m-a primit bine, au fost prietenoși. Este bine că la echipă sunt jucători de mai multe naționalități și-mi este ușor că vorbesc toți engleză”. Încântat de ceea ce a găsit la București, Wheeler și-a făcut planuri pe termen lung în țara noastră, gândindu-se chiar la a face parte din prima reprezentativă a “stejarilor”: “ Rugbyul este un sport în creștere în România. Vreau să mă dezvolt ca jucător, să muncesc bine, să-mi fac un nume și să ajut CSM-ul cât pot de mult. Dacă muncesc cum trebuie, aș putea ajunge să joc și pentru naționala României”. Aripa “tigrilor” abia așteaptă primul meci, cel cu Steaua, din Cupa României: ”Colegii mi-au spus că va fi un meci greu cu Steaua, dar dacă respectăm ceea ce ne-am propus, cu siguranță vom face un rezultat bun”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-08

Mai multe imagini:
Ce TRANSFERURI a făcut CSM București înaintea DUELULUI cu Steaua din Cupa României
zoom

TAGURI: csm bucuresti, transferuri, cupa romaniei, rugby, steaua
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri