2018-06-21 15:30


ALERTĂ epidemiologică la Braşov: MENINGITA a ucis un elev de 17 ani. Alți copii sunt în PERICOL

 |  11:41
ALERTĂ epidemiologică la Braşov: MENINGITA a ucis un elev de 17 ani. Alți copii sunt în PERICOL

Un elev de 17 ani diagnosticat cu meningită bacteriană a murit la Spitalul de Pediatrie din Braşov, iar alţi şapte colegi de liceu ai tânărului sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase cu suspiciune de îmbolnăvire. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Braşov a declanşat o anchetă.

Tânărul de 17 ani a murit, joi, la Spitalul de Pediatrie din Braşov, după ce a fost diagnosticat cu meningită bacteriană.

El era elev la Liceul Silvic ”Nicolae Rucăreanu” din Braşov şi, potrivit unor surse apropiate familiei, în urmă cu o săptămână participase, alături de mai mulţi colegi, la o petrecere de majorat.

Imediat după stabilirea diagnosticului a fost declanşată o alertă epidemiologică, iar şapte colegi ai tânărului decedat au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov cu suspiciune de meningită.

Starea tinerilor este stabilă, fiind prelevate probe de laborator pentru confirmarea sau infirmarea meningitei bacteriene. Probele au fost trimise de urgenţă la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti.

Direcţia de Sănătate Publică Braşov a declanşat o anchetă în acest caz, informeaza News.ro.

”Se face o anchetă în acest caz. Sunt suspiciuni de meningită la alte şapte persoane care sunt deja internate la Spitalul de Boli Infecţioase. Aşteptăm rezultatul analizelor de laborator“, a declarat Claudia Bularca, purtătorul de cuvânt al DSP Braşov.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-17

TAGURI: brasov, meningita, ALALERTĂ epidemiologică, elev, murit

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARTHA
16 Iun 2017

aaa silvia.manecchi@financier.com Numele meu este martha Stefan Viorel Sunt din România am auzit de această companie pe care le dau creditee și m-am dus să se aplice pentru un împrumut de la ei si am auzit oameni spunând despree înșelătorie, dar nu am mai fost scammed înainte de aceasta companie ma ajutat cu meu împrumut astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la ei acolo împrumuturi este rapid și sigur acolo adresă de e-mail silvia.manecchi@financier.com
Random imageUltimele stiri

Apa Nova