2018-10-17 21:20


Aproape o sută de noi cazuri de RUJEOLĂ în ultima săptămână. Unde sunt noile FOCARE

 |  10:09
Aproape o sută de noi cazuri de RUJEOLĂ în ultima săptămână. Unde sunt noile FOCARE

Aproape o sută de noi cazuri de rujeolă s-au înregistrat în ultima săptămână. Cele mai multe, 20 la număr, au fost diagnosticate în judeţul Mureş. Din fericire, nu s-a mai înregistrat nici un deces. Numărul total de cazuri înregistrate a ajuns la 9.822 de la debutul epidemiei.

În ultima săptămână s-au înregistrat douăzeci dintre cazurile noi de boală în judeţul Mureş, 19 în Braşov, 16 în Ialomiţa, 14 în Neamţ şi 13 în Călăraşi. S-au mai înregistrat cinci îmbolnăviri în Bucureşti şi câte una în Harghita şi Ilfov.

Potrivit CNSCBT în ultima săptămână nu a fost înregistrat niciun deces, numărul acestora fiind de 35 de la debutul epidemiei, în urmă cu un an. Cele mai multe decese, respectiv nouă, s-au înregistrat în judeţul Timiş unde sunt, de altfel, şi cele mai multe cazuri confirmate – 1.228. S-au mai înregistrat şapte decese în Dolj, şase în Arad, trei în Caraş-Severin şi câte unul în Bihor, Braşov, Cluj, Călăraşi, Neamţ, Satu Mare, Vaslui, Galaţi,  Mureş şi Bucureşti).

S-au înregistrat cazuri de rujeola în 41 de judeţe, Tulcea fiind singurul judeţ fără niciun caz. Peste o mie de cazuri s-au mai înregistrat în judeţele arad şi Caraş-Severin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-11

TAGURI: cazuri noi, rujeola, judete, saptamana, focare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...