2019-03-19 04:25


Ministrul BODOG sare la gâtul MEDICILOR de FAMILIE

 |  13:47
Ministrul BODOG sare la gâtul MEDICILOR de FAMILIE

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, cataloghează ca ”neprofesionistă” decizia medicilor de familie de a folosi boala şi suferinţa pacienţilor în negocieri şi afirmă că s-au luat măsuri pentru debirocratizarea sistemului şi pentru finanţarea suplimentară. La rândul lor, medicii de familie sustin nu au fost luati in seama de casele de asigurari si Ministerul Sanatatii, in ciuda protestelor care dureaza de mai bine de o luna, astfel ca asociatiile Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) si Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor raman hotarate sa nu mai acorde, începând MINISTRUde miercuri, servicii medicale decontate de casele de asigurari pana cand solicitarile lor vor fi luate in seama.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii (MS), conform datelor furnizate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, la nivel naţional, peste 60% din medicii de familie au semnat actul adiţional de prelungire a contractului cu casele de asigurări de sănătate, în baza căruia se acordă servicii medicale în sistemul public de asigurări de sănătate.

În Bucureşti, numărul medicilor de familie care au semnat actele adiţionale de prelungire a contractelor cu CASMB este de peste 90%.

“Le cer scuze pacienţilor şi consider total neprofesionistă decizia medicilor de familie de a folosi boala şi suferinţa acestor oameni în negocieri care, de fapt, au pornit de la discuţii constructive despre debirocratizarea actului medical, în beneficiul pacienţilor şi a cadrelor medicale, după care s-a ajuns la revendicări de ordin financiar. Mă bucur, totuşi, că o mare parte dintre medicii de familie au înţeles dorinta noastra de a găsi soluţii şi măsuri pentru rezolvarea acestui blocaj. În această perioadă pacienţii pot beneficia de servicii medicale în cadrul cabinetelor medicale care au semnat contracte cu casele de asigurări de sănătate, în cadrul centrelor de permanenţă şi în cel al serviciilor de urgenţă”, a declarat ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, citat în comnicatul de presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-03
Citeste si:
De miercuri, MEDICII de familie nu mai oferă servicii DECONTATE. Guvernul nu are soluții

TAGURI: ministru, bodog, medici de familie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Ian 2018

Niste nesimtiti medicii care fac asa ceva In general medicii competenti isi fac meseria cu talent si daruire nu vad numai bani Ceilalti ageamii in ale meseriei vad numai bani si vesnic sunt nemultumiti
MAFIA PSD.
03 Ian 2018

Medicii de familie au perfecta dreptate. Au fost mintiti in pseudo-programul de guvernare de catre condamnatul drak-nea ca li se vor inbunatati conditiile de munca la standarde occidentale, cale vor creste salariile de la 1 ianuarie la 3600 euro , ca vor fi respectati ca in occident. Asa au fost MiNTITI in campanie de catre mizeria bolsevica prin intermediul propagandei de partid de la closetele TV ale lui felix si ghita. Ministrul bodog este jalnic, nepregatit profesional si un politruc de meserie.bMafia psd a anulut OUG prin care managerii spitalelor sa nu mai fie membrii de partid si a reintrodus POLITRUCI ANALFABETI IN MANAGERIATUL SPITALELOR. LA FEL SI IN INVATAMANT UN POLITRUC SEMIDOCT CONDUCE MIN. EDUCATIEI. BRAVO MEDICI LUPTATI PENTRU DREPTURILE VOASTRE SI ALE PACIENTILOR CIUMA ROSIE VA MERGE IN HAZNAUA ISTORIEI CU TOT APARATUL EI DE PROPAGANDA BOLSEVICO- PUTINISTA.
SANATATE
04 Ian 2018

Medicina de familie se afla la nivelul cel mai de jos ca dotare si functionare, ca nivel de medicina practicata. Ministrul ar trebui sa isi dea demisia. Exista cabinete de familie care nu au testere de diabet, de TBC, minim 3 analize de urgenta si nici un ecocardiograf. Fac medicina cu un aparat de tensiune. Sistemul electronic este o catastrofa si trebuia mers pe CNP-ul pacientilor. Medicii de familiei nu au o lista cu medicii de specialitate, te trimit aiurea unde stii ca pacient sa te descurci.
PARPALA
07 Ian 2018

BAI ANIMALULE , MOR COPII , MOR OAMENI IN SPITALELE TARII PLINE DE BACTERII , TIE I-TI ARDE DE GASIT EXPLICATII PUERILE ? FA CEVA PALPABIL ANIMALULE , SAU DA-TI DRACU DEMISIA .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...