2019-01-24 06:39


BOMBĂ: ARAFAT dezvăluie cine a împiedicat achiziția de AMBULANȚE

 |  09:40
BOMBĂ: ARAFAT dezvăluie cine a împiedicat achiziția de AMBULANȚE

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat susţine că a existat un program multianual pentru reînnoirea parcului de ambulanţe, care nu a putut fi realizat din cauza unor funcţionari din Ministerul Sănătăţii, dintre care unii încă sunt în instituţie, şi care "poate erau speriaţi să semneze, poate nu doreau să o facă sau poate apărau alte interese".

Întrebat, la Digi24, în legătură cu ambulanţele care rămân de multe ori în pană, Arafat a răspuns: "Noi am avut acolo acord-cadru din 2010-2011, care trebuia să meargă pe patru ani, nu trebuia să se ajungă la faza asta şi într-adevăr, acolo s-au coalizat mai multe persoane şi la fiecare dată când rezolvam o problemă pe care o creau, creau altă problemă".

Solicitat să precizeze cine erau acele persoane, Arafat a spus că este vorba despre "funcţionari din interiorul Ministerului Sănătăţii", refuzând însă să dea nume, dar menţionând că o parte dintre aceştia încă sunt în minister, citeaza News.ro.

El apreciat că posibile motive ale atitudinii funcţionailor din MS în cazul cumpărării de ambulanţe ar fi teama, faptul că nu voiau să semneze sau acela că apărau alte interese.

"Asta nu pe mine trebuie să mă întrebaţi, pentru că unii poate că erau speriaţi să semneze, alţii nu voiau să o facă, alţii poate apărau alte interese, nu ştiu. Problema noastră e că am avut un program superb multianual pe care nu am reuşit să-l realizăm şi de asta suntem aici", a răspuns Raed Arafat, întrebat în legătură cu motivele pentru care funcţionari din MS au creat dificultăţi în aplicarea programului de achiziţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-27

TAGURI: arafat, bomba, achizitia de ambulante, impiedicat, digi24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TACHE
27 Iul 2017

Asta da bomba. Dezvaluie dar nu da nume. Asta da articol. Asta da jurnalist.
TITI
27 Iul 2017

Acei funcționari sa fie dați afară dacă nu își asumă o răspundere, înseamnă că nu sunt buni să ia unele decizii.
Random imageUltimele stiri

loading...