2019-04-22 13:18


CANABISUL ar putea fi LEGALIZAT și în România

 |  16:04
CANABISUL ar putea fi LEGALIZAT și în România

Canabisul ar putea fi legalizat și în România, însă numai în scopuri medicinale. El a precizat că tema a fost dezbătută în cadrul unei comisii a Ministerului Sănătăţii. România s-ar putea astfel alătura mai multor ţări care au legalizat canabisul în scopuri medicinale.

”Am discutat şi eu ieri cu doamna ministru Pintea şi am aflat că este o astfel de comisie care se întruneşte la nivelul Ministerului Sănătăţii pentru a se analiza şi argumenta legalizarea utilizării canabisului în scopuri medicinale, adică pentru cei diagnosticaţi cel puţin în zona de cancer în fază terminală. Se ia în calcul legalizarea pentru a se utiliza în acest sens. Medical, este un argument care justifică o astfel de procedură de legalizare şi utilizare în scopuri medicinale a canabisului”, a anunţat ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici.

”Nu ştiu dacă la Guvern se lucrează la un proiect, dar ieri a fost la Ministerul Sănătăţii la comisia de profil, înseamnă că asta este direcţia în care se merge. Este deja o practică europeană şi justificarea medicinală o are. Fiind în fază terminală pacienţii, probabil că este o cale de a diminua din suferinţa”, a mai spus Teodorovici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-20

TAGURI: canabis, legaliat, scopuri medicinale, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BRAVO UE!
20 Mar 2019

De cand asteptam momentul acesta. Nu mai emigrez.
Random imageUltimele stiri


STARBAG