2019-04-20 23:34


Câte sute de mii de oameni MOR anual în lume din cauza GRIPEI

 |  11:11
Câte sute de mii de oameni MOR anual în lume din cauza GRIPEI

Potrivit Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).Un studiu recent arată că, anual, gripa sezonieră provoacă între 291.000 şi 650.000 de decese în toată lumea. Datele spun că numărul deceselor provocate de gripă depăşeşte estimările anterioare, potrivit cărora între 250.000 şi 500.000 de persoane ar muri anual din cauza gripei sezoniere, informează News.ro.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează că în unele cazuri această boală respiratorie contagioasă, cauzată de viruşi gripali, poate duce la complicaţii severe şi deces, iar cel mai eficient mod de a preveni gripa este vaccinarea antigripală anuală, pentru că virusurile gripale se schimbă în fiecare an şi devin mai puternice.

Specialiştii de la OMS arată că vaccinarea ar trebui să fie făcută cu prioritate de către persoanele în vârstă, femeile însărcinate, copiii mici şi persoanele cu afecţiuni de sănătate, precum şi de către personalul medical, cei care sunt cei mai expuşi la virusul gripal.

Recomandarea OMS vine în contextul în care peste 90% din decesele asociate gripei au loc în rândul persoanelor vârstnice. În cadrul acestei categorii de vârstă au loc cele mai multe spitalizări din cauza gripei.

Virusul gripal se transmite pe cale respiratorie, prin strănut şi tuse. Simptomele gripei includ: febră, durere de gât, secreţii nazale, tuse seacă, oboseală, durere de cap sau dureri musculare. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-22

TAGURI: gripa, deces, lume, anual, sute de mii, oameni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
22 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri


STARBAG