2019-04-19 03:43


Ce se întâmplă cu CARDURILE de sănătate. Anunțul Ministerului Sănătății

 |  16:40
Ce se întâmplă cu CARDURILE de sănătate. Anunțul Ministerului Sănătății

Cardurile de sănătate care urmau să expire la sfârşitul lui ianuarie mai pot fi folosite încă 2 ani. Valabilitatea acestora a fost prelungită de la 5 la 7 ani încă din luna iunie, când urmau să expire 730.000 de asemenea documente.

În total, prelungirea permite evitarea cheltuirii a 270 de milioane de lei din buget, bani necesari tipăririi a 14.200.000 de carduri pentru toţi asiguraţii. Măsura este posibilă şi datorită certificatelor digitale înscrise pe cipurile cardurilor , care sunt active timp de 7 ani.

Fondurile astfel economisite vor fi direcționate spre alte cheltuieli din domeniu, susţine Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Totodată, calitatea de asigurat poate fi verificată și pe site-ul CNAS, AICI


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-03

TAGURI: carduri de sanatate, expira, ministerul sanatatii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RAHATURILE DE CARDURI,
03 Ian 2019

luate fără crâcnire de idioții utili ai sistemului, te-apucă scârba, dar și groaza! Înnebunesc medicii de familie când cade rețeaua, când nu se activează kk-turile alea de carduri, FĂRĂ NICIUN ROST! EXPERIMENTAȚI BĂIEȚI, EXPERIMENTAȚI...PE O POPULAȚIE PREPONDERENT ÎNDOBITOCITĂ!
@ RAHATURILE.......
03 Ian 2019

'' Pe o populatie preponderent indobitocita''. de HAZNAUA 3 SI RO.TV GHITA FUGARU. ACESTE HAZNALE AU DISTRUS MORAL O PARTE A POPULATIEI NEȘCOLITE , DAR CARE DIN PACATE. VOTEAZA. , SI HOTARASTE SOARTA ROMANIEI. ASASINII MORALI AI NATIEI ROMANE SUNT PUSCARIASUL FELIX SI FUGARUL GHITA CU CLOSETELE LOR TV.
Random imageUltimele stiri


STARBAG