2019-02-21 05:52


Cine este NOUL manager al spitalului COLENTINA

 |  17:46
Cine este NOUL manager al spitalului COLENTINA

Noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina va fi începând de luni, 16 ianuarie, dr. Silvi Ifrim, prin decizie a primarului general al Capitalei.

"Îi urez mult succes doamnei doctor Ifrim și am convingerea că activitatea va decurge normal în Spitalul Colentina, în beneficiul pacienților, date fiind atât valoarea de necontestat a colectivului medical, cât și experiența noului manager, care în cei 30 de ani petrecuți în acest spital a reușit să cunoască foarte bine toate problemele", a declarat primarul general Gabriela Firea, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, dr. Silvi Ifrim este medic primar de medicină generală, medic specialist în Diabet, Nutriție și Boli metabolice, având competențe în ecografie generală și vasculară. În anul 2004 a devenit doctor în științe medicale, iar în 2007 a obținut competențe în Managementul Spitalelor, ambele în cadrul UMF "Carol Davila" București.

Bogdan Andreescu, fostul manager al spitalului Colentina, a fost demis saptamana trecuta pentru ca pacientii internati s-au plans de frig in saloane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-15
Citeste si:
Managerul Spitalului Colentina, DEMIS de primarul Gabriela FIREA. Motivul e INCREDIBIL

TAGURI: manager, spital, colentina
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...