2019-02-21 14:29


GREVĂ GENERALĂ anunțată în SĂNĂTATE. Când va fi declanșată și ce proteste au loc până atunci

 |  13:45
GREVĂ GENERALĂ anunțată în SĂNĂTATE. Când va fi declanșată și ce proteste au loc până atunci

Consiliul Naţional al Federaţiei Sanitas a stabilit joi programul de proteste, ce va demara cu un miting în Capitală în data de 26 aprilie, urmat de o grevă de avertisment pe 7 mai şi de grevă generală pe 11 mai.

"Aşteptăm la acest miting cel puţin 10.000 de angajaţi din sănătate la acest miting, pentru că problemele sunt mari. (...) Este un haos în sănătate", a spus Leonard Bărăscu, preşedintele Sanitas, potrivit News.ro.

El a afirmat că în urma aplicării legii salarizării unitare unora dintre angajaţi le-au scăzut salariile cu sume cuprinse între 500 şi 1.100 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-19

TAGURI: greva generala, sanatate, sanitas, miting, protest, barascu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
19 Apr 2018

MAFIOTI si TRADATORII DIN SINDICAT AU AJUTAT LA INGROPAREA RO. VICTOR CIORBEA -puscariabil -Sistemului de invatamant; MARIUS PETCU-puscarias - Sistemului de sanatate; MIRON MITREA -puscarias- Sistemelor, Rutier, Feroviar si Aero-Naval ;LIVIU LUCA-puscarias - Industria Petroliera si a gazelor naturale. Marius Petcu - liderul sindicatului Sanitas si presedinte al CNSLR Fratia - este, potrivit declaratiei de avere, unul dintre cei mai bogati lideri. Din informatiile publicate la sfarsitul anului trecut de revista Kamikaze reiese ca Marius Petcu castigase un venit lunar de 10.000 de euro. Veniturile acestuia au fost completate de banii primiti din activitatea de membru in Consiliul de Administratie al Realitatea - 7%, restul fiind salariile primite prin implicarea acestuia in proiecte europene. Petcu, care este si finul lui Miron Mitrea, este unul dintre artizanii unui pact semnat de CNSLR Fratia cu PSD in noiembrie 2008. Avere Marius Petcu, presedinte al CNSLR "Fratia in 2011: * cinci terenuri (din care unul mostenit) dintre care unul de 18.200 de metri patrati la Snagov, achizitionat in 2007, doua in Vladiceasca, Ilfov, si unul in sectorul 4, Bucuresti; * trei case, dintre care una de vacanta, la Vladiceasca, Ilfov, de 267 de metri patrati, si una de locuit, de 190 de metri patrati, in sectorul 4 din Bucuresti (construita in 2008); * bijuterii, ceasuri, tablouri si icoane de 20.000 de euro; * conturi personale de 60.000 de euro si 400.000 de RON; * conturi ale sotiei de peste 100.000 de euro si peste 250.000 de RON; * actiuni la cinci firme; * un imprumut de 180.000 de euro luat de la PSV Company SA, deci de la colegul Liviu Luca; * venituri anuale de 500.000 de RON (60% din venituri provin din sindicalism, 7% vin din activitatea de membru CA la Realitatea si restul de peste 30% sint salarii din proiecte europene); adica peste 10.000 de euro lunar.
EMIGRANTUL
19 Apr 2018

Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? Numai o REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINE meritata poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VECURI VOR SA VA VADA…???...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...