2018-12-13 10:40


GRIPA a mai curmat trei VIEŢI. Numărul DECESELOR a ajuns la 35

 |  15:59
GRIPA a mai curmat trei VIEŢI. Numărul DECESELOR a ajuns la 35

Au fost confirmate trei noi decese provocate de gripă. Două femei şi un bărbat, care nu erau vaccinaţi antigripal. Toţi au fost infectaţi cu virus gripal de tip B. Astfel, numărul deceselor provocate de gripă în sezonul 2017 - 2018 a ajuns la 35.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat, luni, că s-au confirmat trei noi decese provocate de gripă. 

Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani din Bucuresti, o femeie de 47 de ani din judeţul Argeş şi un bărbat de 75 de ani din judeţul Mureş care nu au fost vaccinaţi antigripal.

Toţi trei au fost infectaţi cu virus gripal de tip B şi sufereau de diferite afecţiuni cronice. Femeia din Bucureşti şi bărbatul din Mureş au murit săptămâna trecută, iar femeia din Argeş în cursul zilei de duminică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-19

TAGURI: gripa, decese, numar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Feb 2018

poate incepe cineva sa gandeasca......probabilitatea cea mai mare sa mori in romania este de la boli infectioase si accidente de masina>>>>>>>>>este mult mai sigur sa te plimbi cu un avion plin de teroristi decat sa faci o plimbare cu masina de la Timisoara la Mangalia......dar chestiile astea nu deranjeaza ptr ca cineva a tras concluzia ca inca sunt prea multi oameni prin Romania,si trebuie sa mai crape....cin-sa fie marele ganditor care vrea sa ne vada pe toti morti.....otraviti cu E-uri din supermarket,gripa,ciuma,accidente etcetera?........cin-sa fie marele strateg,marele arhitect al haosului si dezastrului,al exterminarii la nivel national?............pai cine a fost marele profitor al dezastrului,care a devenit proprietar pe 3judete din Romania pe care le vinde printr-o firma off-shore din Cipru?..........tavarisciul bancher SARSAILA-Matusalem-Ramses care inca dinainte de 89 a condus Banca NAtionala a(anti)Romaniei catre ceea ce vedeti astazi ca este tara capsunarilor care muncesc pentru mafia din Costa Rica si fac statui pentru mafia de la MONACO....trailes bahtalo stupid people.....aveti ceea ce ati votat....ciuma rosie/holera portocalie.......sa vedem ce culoare urmeaza la gripa de anul asta....votati GRIPA CACANIE..e mai buna decat CIUMA ROSIE sau HOLERA PORTOCALIE...traiasca neo-CEAUSISMuL cu MALLURI
Random imageUltimele stiri


loading...