2019-04-25 09:42


UPDATE. GRIPA face noi VICTIME. Alte două decese, numărul total a ajuns la 39

 |  11:14
UPDATE. GRIPA face noi VICTIME. Alte două decese, numărul total a ajuns la 39

Două noi decese provocate de gripă au fost confirmate de medici, fiind vorba despre o femeie de 61 de ani şi un bărbat de 84 de ani. Numărul deceselor provocate de gripă în această iarnă a ajuns la 37.

UPDATE 13.37. Conform Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), marţi au fost confirmate alte două decese din cauza gripei - o femeie de 55 de ani din judeţul Braşov şi o altă femeie de 61 de ani din judeţul Constanţa. În cazul ambelor paciente a fost confirmat virusul gripal A. Cele două femei aveau şi alte afecţiuni şi ambele erau nevaccinate antigripal. Numărul deceselor înregistrate în această iarnă din cauza gripei a ajuns la 39.

Conform Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), în cazul femeii în vârstă de 61 de ani, din judeţul Bihor, a fost confirmat virusul gripal tip A. Ea avea şi alte afecţiuni şi nu era vaccinata antigripal.

Bărbatul de 84 de ani era din judeţul Sălaj, iar în cazul acestuia a fost confirmat virusul gripal tip B. Şi acesta suferea de alte afecţiuni şi nu era vaccinat antigripal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-20

TAGURI: gripa, victime gripa, decese gripa,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Anunţ mica publicitate Acum 1 ore | (0)
Special


STARBAG