2019-04-19 07:44


ÎNREGISTRARE incredibilă la 112: Au vrut să salveze un copil, dar au fost trimiși la...SPITAL!

 |  19:35
ÎNREGISTRARE incredibilă la 112: Au vrut să salveze un copil, dar au fost trimiși la...SPITAL!

Apar detalii revoltătoare după tragicul accident produs ieri în Dâmbovița, la Bolovani, în care patru fraţi, cu vârste între 8 şi 20 de ani, s-au răsturnat cu maşina. Imediat după producerea accidentului, în zonă s-au oprit mai multe persoane care au încercat să ajute victimele.

Unul dintre ei a început să sune la la 112 pentru a cere ajutor de la Ambulanță. 

Tânărul a povestit pentru mditv.ro că abia la al șaselea apel, i-a răspuns un operator. 

Văzând că nu răspunde nimeni la numărul unic de urgenţă, tinerii au luat copilul de 8 ani, care era inconştient şi plin de sânge, l-au urcat în mașina personală și au demarat în trombă spre Spitalul din Titu. 

Pe drum, tânărul continuă să sune la 112, în speranţa că cineva îi va răspunde. Într-un final, se întâmplă, iar operatorul îi face legătura la Ambulanță, unde începe să explice că transportă cu mașina personală un copil aflat în stare gravă cu hemoragie puternică.

Bărbatul cere să i se trimită o ambulanță, pentru a-l prelua pe copil, însă răspunsul operatoarei a fost că nu există nicio ambulanţă disponibilă şi că cel mai bine ar fi să îl ducă el pe copil la spital.

“Duceți-l dumneavoastră la spital, noi nu avem nicio ambulanță disponibilă!”, a fost replica şocantă a femeii de la celălalt capăt al firului. 

Rămas fără cuvinte, tânărul se vede nevoit să continuie drumul în viteză spre spital. 

În înregistare se aude cum cei aflaţi în maşină se întreabă unul pe celălalt cum să oprească hemoragia micuțului.

În cele din urmă, au ajuns la Titu, unde copilul a fost preluat de medici, care nu-i dau prea multe șanse de supraviețuire. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-28

GALERIE MEDIA


TAGURI: accident, titu, dambovita, apel, 112, spital
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FEMEIA DE LA 112,
28 Aug 2018

O TÂMPITĂ! Trimitea o mașină de poliție, ceva...d-aia tot zic că țara asta se tot duce la vale pentru că nu este condusă...lucrurile merg așa, dintr-o inerție, în timp ce javrele politice țin discursuri, fac justiție televizată, și-arată degetul unii altora (de fațadă...) ÎN TIMP CE DAU LEGI ANTI-ROMÂNEȘTI, CLOCESC ALTE TAXE, ETC...FERMA ANIMALELOR O VEZI ÎN TOATĂ EI SPLENDOARE PRIN DIVERSITATE...ÎN PARLAMENTUL LOR, NU AL NOSTRU! Ei folosesc termeni pompoși, altă proastă moldoveancă își pune iie ca să arate că e româncă, dar prin spate, TOȚI, NE DAU LA GIOALE! SYCTIRRRRRRRRRRR!
ANONIM
14 Feb 2019

Dar tu scarba care mergi cu 150 la ora si omori copii, ce esti si in ce tara esti?De ce nu respecti legea ?Daca ai respecta o nu s ar fi intamplat toate asteaDaca legea spune ca nu ai voe sa vorbesti la telefon in timp ce conduci rabla ta second hand si cu care te dai maret si treci peste oameni nu s ar intampla toate astea Ati umplut tara cu rable aruncate de altii si va faceti de cap cu aroganta si prostie De aceea zic ,Romanul este nesimtit si iresponsabil La 112 este mereu blocaj telefonic pentru ca sunteti tot mai multi nebuni care dati telefon ca ploua afara asa ca intai educa te tu pe tine apoi cere de la altiiEu lucrez la sanepid si mereu mi o iau in freza de dobitoci ca tine care vinzi la oameni mate si tartita de curcan indoua cu viermi si care sar la tine daca nu i lasi in pace
Random imageUltimele stiri


STARBAG