2019-04-24 05:40


INSP: 84 de persoane au murit din cauza GRIPEI în România

 |  09:24
INSP: 84 de persoane au murit din cauza GRIPEI în România

Numărul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 84, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Ultimele două persoane care au murit din cauza gripei aveau condiţii medicale preexistente şi nu erau vaccinate antigripal.

Este vorba despre doi bărbaţi - unul de 63 de ani din judeţul Mureş şi cel de-al doilea de 59 de ani din judeţul Bihor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-07

TAGURI: gripa, victime gripa, decese gripa,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PROASTEI DE LA ”SăNăTATE
07 Mar 2018

și nu numai ei...tuturor factorilor implicați CARE NU FAC/N-AU FĂCUT N I M I C: https://recorder.ro/incompetenta-ucide/ La trei ani de la semnarea contractului cu Banca Mondială, am reușit să cheltuim doar 4 % din suma totală și, dacă nu va fi reziliat pentru neperformanță, creditul va expira în 2020, timpul rămas fiind insuficient pentru îndeplinirea obiectivelor inițiale. • Banca Mondială ne-a trasat sarcini clare pentru cheltuirea banilor. Peste 180 de milioane de euro ar trebui investiți în îmbunătăţirea serviciilor medicale, unul dintre punctele cele mai importante ale acordului vizând crearea a patru unităţi de mari arşi în Bucureşti, Iaşi, Târgu-Mureş şi Timişoara. • Deși nevoia unor astfel de spitale a devenit și mai evidentă după tragedia din clubul Colectiv, ne aflăm în stadiul în care, după trei ani de la acordarea creditului, nu s-a făcut nimic pentru înființarea celor patru unități. În decembrie 2017, Florian Bodog, pe atunci ministrul Sănătății, anunța că „în momentul de față se lucrează la studiile de fezabilitate”. • Documentele Băncii Mondiale arată că, din suma infimă pe care am reușit să o cheltuim (doar 4% din credit până în decembrie 2017), o bună parte din bani s-au dus pe excursii şi contracte de consultanţă.
DNA...CE FăCEA?!
07 Mar 2018

SE SCĂRPINA! De ce nu sunt trași la răspundere TOȚI cei care sunt puși ȘI PLĂTITI să rezolve treburile-astea...INDIFERENT cum s-o numi?! TOATE CURVELE POLITICE (indiferent de gen...) SE PLÂNG și SE JUSTIFICĂ că nu-s bani! Iaca-s bani....DE CE nu sunt investiți unde trebuie?!?
Random imageUltimele stiri


STARBAG