2018-11-18 20:59


Numire de ULTIMĂ ORĂ făcută de premierul TUDOSE. Cine este noul președinte al CNAS

 |  22:06
Numire de ULTIMĂ ORĂ făcută de premierul TUDOSE. Cine este noul președinte al CNAS

Laurențiu-Teodor Mihai a fost numit în funcția de membru al Consiliului de Administrație și de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), printr-o decizie a prim-ministrului Mihai Tudose. Decizia a fost publicată miercuri seară în Monitorul Oficial.

Laurențiu-Teodor Mihai, doctor în Sănătate Publică (specializat în medicina de familie), a ocupat anterior funcția de director executiv al Asociației Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR)

Pe 1 septembrie, premierul Tudose a decis eliberarea lui Marian Burcea din funcția de membru al Consiliului de Administrație și de președinte al CNAS, cu rang de secretar de stat. Conform aceleiași decizii a șefului Executivului, Răzvan Teohari Vulcănescu, vicepreședinte al CNAS, a exercitat atribuțiile președintelui până la numirea conducătorului instituției, informează Agerpres.

Decizia premierului Tudose de eliberare a lui Marian Burcea de la conducerea CNAS a venit după ce acesta a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție în dosarul în care se investighează decontări ilegale ale CASMB.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-22

TAGURI: cnas, laurentiu teodor mihai, apmgr, tudose, numire
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
Random imageUltimele stiri


loading...