2018-06-24 12:08


Președintele Comisiei Europene face apel la VACCINAREA copiilor români

 |  18:04
Președintele Comisiei Europene face apel la VACCINAREA copiilor români

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a subliniat în discursul din fața Parlamentului European că în Uniunea Europeană trebuie să existe egalitate de șanse atât pe piața muncii, în privința calității alimentelor dar și a accesului la vaccinuri.

Într-o Europă a egalității de șanse, nu pot fi muncitori de clasă inferioară și nici consumatori de clasă inferioară, a spus președintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker.

El a cerut salarii astfel încât lucrătorii comunitari să fie plătiți la nivelul țării în care lucrează și în acest sens a amintit propunerile Comisiei Europene.

Pe aceeași idee, a considerat inacceptabil ca unii europeni să găsească mâncare mai proastă în magazine - apel la aplicarea drepturilor consumatorului. Și tot în contextul egalității de șanse, șeful Comisiei Europene s-a referit, surprinzător, la problema vaccinărilor din România.

Într-o Uniune a egalilor, nu pot exista cetățeni de clasă inferioară. Este inacceptabil ca în 2017 încă sunt copii care mor de boli eradicate din Europa. Copiii din România sau cei din Italia trebuie să aibă acces la vaccin anti-rujeolă, la fel ca ceilalți copii din Europa. Fără drept de apel!, a spus Juncker.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-14

TAGURI: jean claude juncker, comisia europeana, parlament, vaccinare, copii romani

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MDA?
17 Sep 2017

Mai întâi să vaccineze plozii imigranților care vin valuri, valuri în Ro. - țară neprimită în Schengen, dar numa bună de invadat și jefuit, no?! SYCTIR JAVRĂ! CINE VREA SĂ-ȘI VACCINEZE PLOZII, S-O FACĂ...DAR SĂ-ȘI ASUME ȘI CONSECINȚELE DE DUPĂ....
Random imageUltimele stiri

Apa Nova