2019-01-22 00:42


Raed Arafat, MĂRTURISIRI din viața personală: ”Nu a fost să fie”

 |  20:10
Raed Arafat, MĂRTURISIRI din viața personală: ”Nu a fost să fie”

Când vine vorba despre Raed Arafat, viața personală a fost întotdeauna un mister și un subiect lăsat pe plan secund. Cu toate acestea, secretarul de stat din MAI a răspuns la o emisiune de la postul tv B1tv câtorva întrebări mai....incomode.

Raed Arafat a vorbit despre viața de familie, explicând de ce nu este căsătorit. 

”Sunt o mie de răspunsuri care se pot da, dar uite așa, simplu: pentru că era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viață personală care să fie dedicată unei familii. Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim. Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat. La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani.

Suntem doi frați și o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic.

Eu am mers după pasiune, după muncă și după dedicare totală la această activitate. Un concediu adevărat am avut ultima dată în 2004”, a mărturisit Raed Afarat.

Întrebat dacă, în calitatea sa de angajat al ministerului de Interne, este suporter al echipei Dinamo, Arafat a spus că atunci când vine vorba despre fotbal, este neutru.

”Nu sunt microbist. Sunt neutru în sensul ăsta. Țin mai ales când sunt meciuri foarte mari, da, mă uit, și mai ales când e România implicată, normal că țin cu România, dar nu sunt omul care să stea la televizor să mă uit cum e un meci de fotbal. Foarte rar fac acest lucru”, a mai spus Arafat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-08

TAGURI: raed arafat, mai, insurat, casatorie, fotbal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...