2019-03-19 10:09


REACȚIA doctoriței de la Spitalul Băicoi după publicarea imaginilor în care REFUZĂ internarea unei paciente

 |  14:50
REACȚIA doctoriței de la Spitalul Băicoi după publicarea imaginilor în care REFUZĂ internarea unei paciente

Medicul filmat în timp ce refuza internarea unei paciente la Spitalui Orăşenesc Băicoi şi care era colaborator al acestei unităţi a cerut încetarea contractului pe care îl avea de un an şi jumătate cu spitalul. Marta Coman este medic pneumolog la spitalul din comuna Drajna.

Medicul Marta Coman, care apare în înregistrarea apărută în mediul online în timp ce refuză internarea unei paciente şi rupe fişa medicală încheiată pe numele acesteia la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti a solicitat încheierea contractului.

"Am primit de la doamna doctor o cerere de încetare a contractului, măsură pe care am fi luat-o şi noi, dacă domnia sa nu cerea acest lucru", a declarat, pentru News, managerul Spitalului Orăşenesc Băicoi, Andreea Irimescu. Ea a precizat că medicul Marta Coman făcea gărzi la Spitalului Orăşenesc Băicoi în baza unui contract de colaborare încheiat în urmă cu un an şi jumătate, ea fiind angajată ca medic pnenumolog la Spitalului Drajna, judeţul Prahova. Marta Coman le-a explicat superiorilor săi că regretă atitudinea pe care a avut-o, dar că discuţia dintre ea şi aparţinătoarea femeii pe care a refuzat să o interneze a fost una mai lungă şi că aceasta ar fi fost provocată. În plus, ea a menţionat că, în perioada în care a făcut acea gardă, avea, la rândul său, probleme de sănătate şi nu se simţea bine.

Medicul Marta Coman de la camera de gardă a Spitalului Băicoi a fost filmată în ziua de Bobotează în timp ce refuza să interneze un pacient venit cu ambulanţa de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, bolnava nefiind internată acolo pentru că nu erau locuri, după cum i-a spus medicului de la Băicoi femeia care a realizat filmarea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-08

TAGURI: medic, marta coman, spital baicoi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...