2018-09-22 22:08


UPDATE. REVOLTĂTOR: doctoriță filmată într-o criză de nervi, țipă și jignește pacientul

 |  10:35
UPDATE. REVOLTĂTOR: doctoriță filmată într-o criză de nervi, țipă și jignește pacientul

Imagini revoltatoare au fost surprinse în secţia de Primiri Urgenţe de la Spitalul din Băicoi. Medicul Marta Coman de la camera de gardă a Spitalului Băicoi a fost filmată în ziua de Bobotează în timp ce refuză să interneze un pacient venit cu ambulanţa de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, bolnava nefiind internată acolo pentru că nu erau locuri, după cum i-a spus medicului de la Băicoi femeia care a realizat filmarea.

UPDATE 13.44. Medicul care a fost filmat cu o camera ascunsa in timp ce refuza internarea unei persoane si rupand fisa medicala a acesteia a cerut, luni, desfacerea contractului de colaborare cu Spitalul Orasenesc Baicoi, spunand ca regreta ceea ce s-a intamplat. 

Potrivit site-ului OchiulClujean.ro, ambulanța a dus-o pe bătrână la Ploiești, iar Spitalul din Ploiești i-a făcut retur de internare pentru Spitalul din Băicoi, pentru că nu aveau locuri.

”Internările nu se fac de la Ploieşti către Băicoi. Aici eu hotărăsc dacă internez sau nu, nu Ploieştiul peste mine, cum nici eu nu hotărăsc peste ei”, îi spune medicul aparţinătoarei bolnavei.

"Ce aveţi astăzi, de Bobotează, să vreţi să o internaţi?", întreabă doctoriţa. La replica aparţinătoarei pacientei "Dar dumneavoastră ce aveţi cu mine?" medicul răspunde: ”Dar de ce aş interna-o eu, acuma, dacă dumneavoastră de pe data de 2 (ianuarie – n.r.) tot staţi pe drum cu ea?”.

După alte câteva minute de discuţii, timp în care aparţinătoarea îi cere medicului să îşi pună parafa pe fişa medicală şi să specifice faptul că nu o internează, asumându-şi astfel decizia, medicul se enervează şi rupe fişa pacientei.

”Sunteţi în ultimul hal! Aveţi probleme cu capul, dacă dumneavoastră tot insistaţi”, îi spune aparţinătoarei medicul Marta Coman, citeaza News.ro.

În momentul în care femeia îi cere înapoi fişa, medicul o întreabă: ”Faceţi colecţii din fişele de la UPU de la Ploieşti?”.

În finalul filmării postate pe internet, când aparţinătoarea o întreabă de ce a rupt fişa pe care avea trecut tratamentul pacientei, medicul îi cere acesteia, într-un acces de furie, să îi aducă pacienta să o interneze: "Aduceţi-o să o internăm, dă-o dracului de treabă!"

Managerul Spitalului Orăşenesc din Băicoi, Andreea Irimescu, a declarat că la nivelul spitalului a fost începută o anchetă disciplinară. Ea a precizat că medicul nu este angajat al spitalului, ci doar colaborator şi că, cel mai probabil, unitatea medicală va renunţa la serviciile doctoriţei.

Primarul din Băicoi, Marius Constantin, declară că doctorul filmat în timp ce refuză internarea unui pacient trimis de la Spitalul Judeţean Ploieşti nu este angajat al Spitalului Orăşenesc Băicoi, având doar un contract de colaborare pentru efectuarea unor gărzi. Contractul va fi sistat.

”Am dispus o anchetă. Medicul nu este angajatul spitalului nostru, are doar o colaborare pe gardă, pentru că nu avem suficienţi medici ca să acoperim gărzile. Nu găsim o justificare a comportamentului doamnei doctor. Are o reacţie care nu se explică în niciun fel, de aceea vom întrerupe colaborarea”, a declarat Constantin, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-09

GALERIE MEDIA


TAGURI: medic, baicoi, marta coman
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TITI
10 Ian 2018

Tuta muta si proasta ! La oi cu ea la ciobanit oile !
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...