2018-10-24 08:07


RUJEOLA continuă să facă ravagii în ROMÂNIA. Alte 300 de CAZURI în doar ultima săptămână

 |  15:00
RUJEOLA continuă să facă ravagii în ROMÂNIA. Alte 300 de CAZURI în doar ultima săptămână

Rujeola continuă să facă ravagii printre români. Aproape 300 de noi cazuri de rujeolă au fost confirmate în ultima săptămână, la nivel naţional. Numărul total al îmbolnăvirilor, de la debutul epidemiei, în 30 septembrie 2016, a ajuns la 6.434, în 40 de judeţe, a anunţat, vineri, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile a mai anunţat că au fost înregistrate 26 de decese - opt în judeţul Timiş, cinci în judeţele Arad şi Dolj, trei în judeţul Caraş Severin şi câte unul în Bucureşti şi în judeţele Bihor, Călăraşi, Satu Mare şi Vaslui. 

Pe de altă parte, este în curs de confirmare un alt deces din cauza rujeolei, în judeţul Dolj. Directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, Adriana Pistol, a spus că în acest caz sunt aşteptate rezultatele necropsiei, notează news.ro. Este vorba despre un copil în vârstă de patru luni, care a decedat joi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, mama fiind o fată de 16 ani, nevaccinată, care are rujeolă şi care i-ar fi transmis şi copilului această boală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-31
Citeste si:
Un alt BEBELUŞ a murit din cauza RUJEOLEI. Unde s-a produs TRAGEDIA

TAGURI: rujeola, cazuri noi, 300, saptamana, ravagii, romania, epidemie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...