2018-12-14 22:13


Saloanele de COȘMAR de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, în vizorul DSP

 |  13:32
Saloanele de COȘMAR de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, în vizorul DSP

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a demarat un control la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, după ce în spaţiul public au apărut imagini din saloane cu pereţi scorojiţi, mobilier ruginit şi cerşafuri în ferestre. Rezultatele verificărilor vor fi transmise Ministerului Sănătăţii.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, Dana Şpac a declarat pentru News.ro că în urma controlului, rezultatele vor fi transmise Ministerului Sănătăţii.

"O echipă de la DSP a început un control la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Verifică exact aspectele semnalate în urma apariţiei imaginilor de pe internet. În urma verificărilor se va face o comunicare către Ministerul Sănătăţii, cu rezultatele controlului", a declarat Dana Şpac, citata de News.ro.

Imagini cu un salon unde erau internaţi pacienţi ai Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, în care se puteau observa pereţi scorojiţi, cearşafuri agăţate pe ferestre, mobilier ruginit şi aşternuturi învechite, au fost postate pe internet şi au devenit virale.

Managerul unităţii medicale, Voichiţa Lăzureanu, precum şi primarul Nicolae Robu au declarat că unitatea medicală se află în reparaţii şi că în mod normal în salonul fotografiat nu ar fi trebuit să fie cazaţi pacienţi, deoarece salonul se află în şantier, însă acest lucru s-a întâmplat, totuşi, din lipsă de spaţiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-05

TAGURI: Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, dsp, saloane
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Feb 2018

cine este primar acolo in orasul erou ?O lichea PDL ista o hahalera ca dealtfel toti PDListii Isi vopseste parul ca muierile a vandut centrul orasului la interlopi dar nu pateste nimic ca este de la statul paralel aparat de DNAul CoDRUTEI
ERATA
05 Feb 2018

o lichea pnl ista
ANONIM
05 Feb 2018

deunazi a avut loc un accident intr o intersectie cu probleme din Timisoara Imediat a si sosit primarul ( cel cu capul vopsit) Am crezut ca fiind primar este preocupat de ce se intampla in orasul sau si chiar il priveam cu admiratie cand a aparut Nu mica mi a fost mirarea cand am aflat ca a venit sa ne spuna sa ducem masina la servisul de vis avis si nu in alta parte Am aflat ca acel servis ii apartine si ca l a facut acolo pentru ca acolo se intampla cel mai des accidente
Random imageUltimele stiri


loading...