2019-05-21 16:14


Schimbare RADICALĂ la Spitalul de Urgență Floreasca

 |  16:07
Schimbare RADICALĂ la Spitalul de Urgență Floreasca

O nouă clădire, care facilitează accesul vizitatorilor şi aparţinătorilor, separată de procesul medical, a fost inaugurată miercuri la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Noua locație, la care s-a lucrat în ultimul an, are o suprafaţă de aproximativ 1200 mp şi are în componenţă sălile pentru aparţinători şi vizitatori.

„Accesul vizitatorilor şi aparţinătorilor la toate etajele spitalului se face prin două lifturi, cu o capacitate maximă de 18 persoane fiecare. De asemenea, a fost amenajată o scară de incendiu prin care poate fi făcută, în caz de calamitate, evacuarea pacienţilor. Acest corp de clădire a fost proiectat pentru a putea să funcţioneze, în caz de nevoie, separat de restul spitalului, având propriile reţele de utilităţi”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 1.

Prin realizarea acestei clădiri, spun reprezentanţii PS1, s-a reglementat şi problema aprovizionării spitalului cu materiale necesare funcţionării, prin montarea unui lift special.

Conform managerilor Spitalului Floreasca, alte nevoi prioritare ale unității spitalicești ar fi amenajarea unui amfiteatru, întrucât spitalul trebuie să fie dotat şi cu un spaţiu de învăţare, precum şi construirea unei pasarele de legătură între corpurile clădirii, destinată secţiei de arşi.

Foto: RomaniaTV


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-07

TAGURI: spital de urgenta, floreasca, vizitatori, cladire, schimbare radicala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG