2019-01-18 11:49


UPDATE. Se lasă cu DEMITERI din Ministerul Sănătăţii după criza VACCINURILOR

 |  18:06
UPDATE. Se lasă cu DEMITERI din Ministerul Sănătăţii după criza VACCINURILOR

În urma întâlnirii pe care premierul Mihai Tudose a avut-o miercuri, la Palatul Victoria, cu ministrul Sănătății, Florian Bodog, mai multe persoane din Ministerul Sănătății și din Direcțiile de Sănătate Publică vor fi demise, în urma crizei fără precedent a vaccinurilor.

UPDATE 19.45. Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a propus schimbarea din funcție a directorilor executivi și a celor care ocupă funcția de directori executivi adjuncți ai direcțiilor de sănătate publică din județele Caraș-Severin, Hunedoara, Neamț, Prahova și Ilfov, în urma analizei privind implementarea campaniei națională de vaccinare, informează Ministerul Sănătății.

Conform surselor citate de Agerpres, Bodog i-a prezentat lui Tudose un raport privind situația vaccinurilor, pe care îl solicitase șeful Executivului. Ca urmare a prezentării acestui raport, ministrul Sănătății ar urma să demită mai multe persoane din Ministerul Sănătății și din Direcțiile de Sănătate Publică, au precizat sursele citate.

Decizia prim-ministrului Tudose a fost ca raportul să fie public, urmând ca Ministerul Sănătății să îl prezinte în cursul zilei de miercuri, au mai afirmat sursele citate. Totodată, șeful Executivului a afirmat faptul că nu îl va demite pe Bodog.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-26

TAGURI: demiteri, ministrul sanatatii, premier, florian bodog, criza vaccinurilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...