2018-09-26 04:06


Sindicatele din SĂNĂTATE nu cedează. Noi discuții cu Florian Bodog

 |  23:47
Sindicatele din SĂNĂTATE nu cedează. Noi discuții cu Florian Bodog

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat miercuri seara, la Iași, că se va întâlni și în cursul dimineții de joi cu reprezentanții sindicaliștilor din domeniul sanitar, în vederea găsirii de soluții pentru problemele ridicate de aceștia.

"Am stabilit o nouă rundă de negocieri special pentru domeniul sănătate, care va avea loc mâine dimineață, la ora 10, la sediul Guvernului", a precizat Bodog.

Întrebat care este punctul de vedere al ministerului Sănătății în aceste negocieri, Bodog a răspuns că își păstrează același punct de vedere ca și până acum. "Suntem preocupați ca prin aplicarea legii sănătății personalul medical să nu piardă absolut nimic la salarizare", a mai adăugat Bodog.

Peste 200 de membri ai Federației SANITAS, veniți din Argeș, Buzău, Ilfov, Călărași, Dolj, Giurgiu, și ai Uniunii Sindicatelor din Spitalele CFR au protestat miercuri în fața Ministerului Sănătății, ei acuzându-i pe guvernanți că nu au fost capabili până în prezent să vină cu soluții concrete la problemele lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-04

TAGURI: florian bodog, ministrul sanatatii, discutii, sindicate, sanatate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...