2019-04-21 05:29


Sorina Pintea ameninţă: Vor fi AMENZI la maternitatea Giuleşti, şi nu mici

 |  14:23
Sorina Pintea ameninţă: Vor fi AMENZI la maternitatea Giuleşti, şi nu mici

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, ameninţă cu amenzi la Maternitatea Giuleşti, în urma scandalului copiilor infectaţi cu stafilococ auriu. ”Pot să vă spun cu certitudine că se vor da amenzi, şi nu mici”, a afirmat Pintea.

Întrebată dacă Maternitatea Giuleşti se va deschide joi, ministrul a răspuns: ”Joi sau vineri. Nu, nu se decalează. S-au prelevat probe atât ieri, cât şi astăzi, au mai existat locuri de unde de vor preleva şi astăzi. Timpul de analiză este 72 de ore. În momentul în care vom avea analizele complete vom lua o decizie, dacă redeschidem internările”.

”Am fost întrebată, dar este apanajul Direcţiei de Sănătate Publică, care încă nu a finalizat controlul. Controlul este considerat finalizat după aceste 72 de ore de analiză. Dar pot să vă spun cu certitudine că se vor da amenzi, şi nu mici”, a afirmat ministrul Sănătăţii.

În 30 noiembrie, aproape 70 de operaţii au fost anulate în cadrul Maternităţii Giuleşti, din motiv că au fost sistate internările în urma scandalului copiilor infectaţi cu stafilococ auriu.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-11
Citeste si:
Încă doi bebeluși, INFECTAȚI cu stafilococ auriu la Maternitatea Giulești
ATENȚIE! NU se mai fac internări în Maternitatea Giuleşti. ANUNȚUL Directiei de Sănătate Publică Bucureşti
ALERTĂ: 11 angajați ai Maternității Giulești, INFECTAȚI cu stafilococ auriu
Maternitatea Giulești. HAOSUL provocat de BACTERIA stafilococul auriu continuă. Alți doi BEBELUȘI au fost INTERNAȚI la spitalul Grigore Alexandrescu

TAGURI: amenzi, maternitate giulesti, sorina pintea, ministru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALTă PROASTă PINTEA ”NOAST
11 Dec 2018

În loc să-i amendați, mai bine căutați LA CAUZE...te-ai gândit madamme că, poate asistentele-alea plus medicii, fie nu se (mai) spălau pe mâini zdravăn din sictir față de gărzile nesfârșite, față de SISTEMul de rahat în care te simți abuzat, folosit iar apoi aruncat?! Te-ai gândit că poate soluțiile dezinfectante folosite erau de genul ălora HEXIPHARMA, adică ne-făcându-și efectul? Te-ai/v-ați gândit că maternitățile, spitalele...TOATE sunt făcute în epoca ceaușistă și că ele, oricât ai da cu var sau vopsea, microbii rămân în pereți? DE CE DRACU N-AȚI FĂCUT ALTE SPITALE? DE CE VĂ BATEȚI JOC DE ROMÂNI? DE VĂ DOARE-N CUR? DE CE NU PLĂTIȚI BINE INFIRMIERELE CARE DUC PLOSCA, SPALĂ DE RAHAT ȘI SUDOARE PE CEL ANTE ORI POST-OPERAT? ÎNCERCAȚI SĂ FIȚI UMANI, REALIȘTI ȘI CORECȚI ȘI ABIA DUPĂ AIA SĂ CEREȚI! Înființați ȘCOALA DE MOAȘE dacă sunteți retarzi cu sistemul autohton, și trimiteți o moașă acasă la femeia ce urmează să nască, iar doctorul venind după....pentru a se asigura că totul e bine! Spitallul rămânând situația de rezervă în caz că intervine ceva post-naștere...
Random imageUltimele stiri


STARBAG