2018-04-20 08:11


Un GIGANT farmaceutic îşi deschide la BUCUREŞTI singurul centru european de SERVICII logistice

 |  11:45
Un GIGANT farmaceutic îşi deschide la BUCUREŞTI singurul centru european de SERVICII logistice

Un gigant farmaceutic îşi deschide la Bucureşti în acest an singurul centru european de servicii logistice. El are ca scop standardizarea proceselor interne şi simplificarea relaţiei dintre echipele comerciale şi fabrici, permiţând îmbunătăţirea performanţei operaţiunilor logistice din Europa.

Pfizer îşi deschide centrul regional de la Bucureşti pentru organizaţia internă de aprovizionare globală şi administrare a portofoliului - Global Supply Chain & Portfolio Management - va fi finalizat de către Pfizer "cel mai probabil până la finalul celui de-al treilea trimestru al anului", potrivit grupului.

"Hub-ul APM va avea rol de intermediar între pieţele individuale de pe continent şi unităţile Pfizer de producţie din lume, garantând permanent niveluri optime pentru aprovizionarea cu medicamente şi stocuri", a menţionat compania într-un comunicat. 

În prima etapă de dezvoltare, centrul va avea circa 40 de angajaţi, responsabili pentru planificarea, aprovizionarea şi administrarea stocurilor de medicamente la nivel european, conform news.ro. Recrutarea personalului a început deja şi va continua în următoarele luni. 

"Bucureştiul a fost ales ca sediu al hub-ului AMP în urma unui proces de selecţie extrem de riguros, ce a comparat beneficiile şi avantajele competitive a mai multe ţări din Europa. Forţa de muncă foarte bine pregătită, cu studii puternice în inginerie şi ştiinţe, alături de cunoştinţele temeinice de limbă engleză, a reprezentat un factor ce a înclinat puternic balanţa în favoarea României", a declarat directorul pentru România al companiei farmeceutice americane, Mirela Iordan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-20

TAGURI: pfizer, centru, bucuresti, serviciu logistic, europa

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova