2018-05-28 12:54


Un MEDIC a mobilizat zeci de voluntari pentru a SALVA un SPITAL

 |  20:32
Un MEDIC a mobilizat zeci de voluntari pentru a SALVA un SPITAL

Un simplu anunț pe Facebook a dus la o mobilizare fără precedent pentru salvarea Spitalului Mârzescu din Brașov. Oamenii au sărit imediat în ajutorul unui medic și, împreună cu cadrele medicale, au reamenajat spațiul unde, timp de doi ani, se va muta secţia de interne de la Spitalul Judeţean.

Înarmaţi cu unelte, chef de muncă şi dorinţa de a face bine. Aşa au venit voluntarii la Spitalul Mârzescu. Şi au venit cu zecile. În curte, ori în interiorul spitalului, nimeni nu a stat degeaba.

Carmina Nicolescu, vicepreşedinte Harta Viselor: "Se vor pune cauciucuri cu flori, vom face din paleţi băncuţe şi mese. Vom repara măsuţele, scăunelele din saloane.", transmite Antena3.

Schimbarea a pornit de la un anunţ postat de un medic pe o reţea de socializare. Laurenţia Andrei, şef secţie medicină internă: "Ne-am gândit să ne chemăm prietenii, cunoştinţele, prietenii virtuali şi toată lumea care ne cunoaşte."

Carmina Nicolescu, vicepreşedinte Harta Viselor: "A tras un semnal de alarmă că are nevoie de ajutor pentru secţia de interne, care se mută de la Spitalul Judeţean la Spitalul Mârzescu. Am sărit imediat, pentru că este vorba despre părinţii noştri, despre bunicii noştri, este vorba despre noi toţi, până la urmă." Pacienţi care, de acum înainte, pot spera la condiţii decente.

Curăţenia va fi gata până luni, atunci când vor ajunge şi primii pacienţi în saloane. Secţia de interne va rămâne aici pentru aproximativ doi ani, timp în care lucrările la Corpul B al Spitalului Judeţean vor fi finalizate. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-21

GALERIE MEDIA


TAGURI: medic, spital, spital marzescu, brasov, voluntari

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova