2018-04-21 02:48


Variantă ŞOC în privinţa VACCINĂRII copiilor

 |  13:55
Variantă ŞOC în privinţa VACCINĂRII copiilor

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat că se ia în calcul ca într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat să se revină la vaccinarea copiilor în școli. Ministrul admite însă că acest lucru este unul un lucru destul sensibil, având în vedere că gestionarea stării de sănătate a copilului o face medicul de familie sau medicul pediatru.

"Și eu când eram copil am fost vaccinat la școală. Se ia în calcul și acest lucru, însă subiectul este destul de sensibil, pentru că toată gestionarea stării de sănătate a copilului o face medicul de familie".

Bodog a afirmat va fi făcută o campanie "foarte intensă" de conștientizare privind importanța vaccinării: "Am transmis deja Consiliului Național al Audiovizualului un mesaj care probabil va fi transmis fiecărei televiziuni și am să vă rog să îl preluați. În același timp, pregătim și o campanie foarte intensă pentru absolut toate programele de vaccinare pe care urmează să le demarăm".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-18

TAGURI: vaccinare copii, scoli, varianta soc

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MINISTRUL ”SăNăTățII”,
20 Mai 2017

S-a vaccinat în alte vremuri....când vaccinurile erau produse de Institutul Cantacuzino - PUS PE BUTUCI de toate guvernele de kk-t! Imbecilul ăsta, vrea să facă o vaccinare CU FORȚA, fără știința părinților ori a acordului lor, ceea ce contravine tuturor normelor morale, și de bun simț! Copiii României, NU sunt ai imbecilului ăsta, a guvernului României, ci a părinților care i-au făcut, și i-au dorit și-i vor sănătoși, nu bolnavi!
OPINII:
20 Mai 2017

Efecte: DOREEN GRANPEESHEN: Sunt un psiholog clinic licențiat și un analist–cercetător, certificat în comportament. În 1978, vreau să spun că relevanța autismului, a fost de aproximativ unul în 15.000 de copii. A FOST O DEREGLARE FOARTE RARĂ. Am lucrat la o clinică, la UCLA (Universitatea din California, Los Angeles) care, a fost destul de mult timp singurul centru cunoscut pentru tratarea copiilor cu autism, și am avut, poate, între 6 și 10 copii pe care am lucrat. Undeva, pe la începutul anilor 1990, la scurt timp după ce am deschis CARD (Centrul pentru Autism și Dereglări Asociate), CREȘTEREA AUTISMULUI A FOST ATÂT DE MARE ȘI ATÂT DE RAPIDĂ, încât am simțit că nu aș mai putea ajunge vreodată cu munca, LA ZI! Din punct de vedere oficial, în legătură cu diagnosticarea, modul cum definim autismul, NE UITĂM LA DEFICITE, ÎN DOUĂ DOMENII. Primul, este de comunicare socială și interacțiune socială. Și în acea zonă, avem nevoie de trei simptome specifice ca să fie prezente, simptome, cum ar fi NICIO RECIPROCITATE SOCIAL-EMOȚIONALĂ, NICIO COMUNICARE VERBALĂ care înseamnă contact vizual de exemplu, sau NICIO DEZVOLTARE A RELAȚIILOR.
LA MIJLOCUL ANILOR 1990,
20 Mai 2017

am observat că a existat o foarte mare utilizare a antibioticelor în rândurile acestor copii, dar, ceea ce a devenit destul de interesant, a fost să văd numărul de familii care au raportat că, copilul lor a avut un tip de comportament regresiv, care apare imediat după vaccinare. O mulțime din acești părinți, mi-au arătat imagini cu copiii lor care au fost în curs de dezvoltare completă, în mod normal până la 18 luni, și-apoi, dintr-o dată, post-vaccinare, au dezvoltat o regresie incredibilă. Copiii care au avut vorbire oriunde, sau aproape de 50 la 100 de cuvinte, și-au pierdut COMPLET, toate cuvintele pe care le știau. Copiii care au fost extrem de atașați și interactivi cu părinții lor, au devenit dintr-o dată, izolați. Nu mai puteau răsunde nici măcar la numele lor. ACEST LUCRU S-A ÎNTÂMPLAT, IMEDIAT DUPĂ VACCINURILE MMR. Am observat că a existat o foarte mare utilizare a antibioticelor în rândurile acestor copii, dar, ceea ce a devenit destul de interesant, a fost să văd numărul de familii care au raportat că, copilul lor a avut un tip de comportament regresiv, care apare imediat după vaccinare. O mulțime din acești părinți, mi-au arătat imagini cu copiii lor care au fost în curs de dezvoltare completă, în mod normal până la 18 luni, și-apoi, dintr-o dată, post-vaccinare, au dezvoltat o regresie incredibilă. Copiii care au avut vorbire oriunde, sau aproape de 50 la 100 de cuvinte, și-au pierdut COMPLET, toate cuvintele pe care le știau. Copiii care au fost extrem de atașați și interactivi cu părinții lor, au devenit dintr-o dată, izolați. Nu mai puteau răsunde nici măcar la numele lor. ACEST LUCRU S-A ÎNTÂMPLAT, IMEDIAT DUPĂ VACCINURILE MMR.
ACUM,
20 Mai 2017

oamenii de știință au studiat epidemia, și ceea ce-au descoperit este că, riscul de meningită a fost asociat cu vârsta de expunere. Cu cât copiii erau mai mici în vârstă și au primit vaccinul MMR, cu atât mai mare era riscul de meningită. Pentru oameni ca mine, investigând autismul, întrebarea a fost: există un risc similar în autism? Este vârsta de expunere a la vaccinul MMR, un risc pentru autism, la fel cum a fost pentru meningită? Am împărtășit cu Congresul SUA și CDC această ipoteză, pe data de 6 Aprilie, 2000: – Povestea, așa cum ne-a fost nouă spusă, și pe care avem obligația de-a o raporta, este faptul că majoritatea copiilor au regresat după o perioadă de dezvoltare normală, după vaccinarea cu MMR. Asta nu înseamnă că este cauza bolii.”
BRIAN HOOKER (BIOLOG):
20 Mai 2017

Când am intrat inițial în posesia datelor vaccinului MMR legate de autism, am venit cu propriul meu plan și am pășit în mod logic și sistematic, arătând modul în care datele ar fi trebuit abordate. M-am uitat în primul rând, la băieți versus fete. Apoi m-am uitat la băieții de culoare = riscul relativ de a primi diagnostic de autism, a fost dramatic. A FOST FOARTE SEMNIFICATIV, DIN PUNCT DE VEDERE STATISTIC. Chiar ar trebui să mă scarpin în cap, și să spun: NU ȘTIU NIMIC DESPRE VACCINUL MMR.MARK BLAXILL (Autor al ”Vârstei Autismului”): CDC, nu poate primi bani direct de la Companiile Farmaceutice, dar ele pot înființa o fundație, iar fundația poate atrage donații în interes comercial, și chiar asta se face. MERCK, GLAXOSMITHCLINE (GSK), PFIZER, SANOFI-AVENTIS, au imense afaceri de miliarde de dolari din producția de vaccinuri. Sunt foarte profitabile, au crescut, deoarece multe dintre aceste vaccinuri noi de tehnologie înaltă care sunt brevetate, au un preț ridicat, sunt foarte scumpe, încă protejate de acest cocon de captare reglementară de la NHSS (Strategia de Securitate Națională a Sănătății), și le sunt garantate francize de miliarde și miliarde de dolari.
BRANDY VAUGHAM:
20 Mai 2017

Când am lucrat la MERCK (Merck este principalul producător al vaccinului MMR), am fost reprezentant de vânzări pentru Vioxx. Întregul scandal a început când s-a descoperit că Merck a manipulat date și a mușamalizat faptul că VIOXX, de fapt… CAUZA DE DOUĂ ORI MAI MULT ATACURI DE CORD ȘI ACCIDENTE VASCULARE = 50.000 de morți! Ceea ce am învățat din această experiență a fost că, chiar dacă există atât de multe lucruri care sunt pe piață, NU înseamnă că sunt și sigure. Cred că vom ajunge într-un teritoriu foarte periculos cu vaccinările. În cazul în care o companie farmaceutică introduce doar un singur vaccin și îl adaugă la programa de vaccinare, ei pot face un profit de cel puțin 30 de miliarde de dolari, într-un an.
MARK BLAXILL
20 Mai 2017

(Autor al ”Vârstei Autismului”): Nu e nici un secret. Cred că și-au anunțat intenția că vor să creeze un mediu de vaccinare constantă, de când te naști, și până când intri în mormânt. Ei doresc să extindă vaccinurile pentru sugari: de gripă, DtaP (Difterie, Tetanos și Tuse Convulsivă), vaccinuri GARDASIL (HPV), vaccinuri meningococice. EI DORESC VACCINURI PENTRU ADULȚI, știi…EI DORESC CA, TU ȘI CU MINE, SĂ VENIM ȘI SĂ OBȚINEM UN BOMBARDAMENT CONSTANT DE VACCINURI, APOI DORESC VACCINURI ȘI PENTRU PERSOANELE ÎN VÂRSTĂ.
BRANDY VAUGHAM:
20 Mai 2017

Avem un produs extrem de profitabil, deoarece testarea siguranței vaccinurilor, nu este la fel de riguroasă precum la un medicament farmaceutic normal. Standardul de aur, este: cercetează de două ori, bazează-te pe înlocuitori, și fă studiu pe termen lung.Și asta pur și simplu nu se face cu vaccinurile, deoarece acestea sunt clasificate în mod diferit, CA MĂSURĂ DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, și NU au fost testate în combinația cu alte vaccinuri. Cu toate acestea, medicii dau 6 până la 9 doze de vaccinuri, la fiecare vizită. E O NEBUNIE!!! În cazul în care un medicament farmaceutic ar fi fost testat așa, să se ia în combinație cu multe alte medicamente, NU AR FI PE PIAȚĂ. Dar pentru că este un vaccin, și testarea siguranței acestuia este mai puțin viguroasă, ELE SUNT TESTATE PE COPIII NOȘTRI.
DOREEN GRANPEESHEN
20 Mai 2017

(psiholog):Nu îmi place să mă uit la autism, din punct de vedere comportamental. Mă uit la autism, mai mult ca la ce anume îl cauzează în fiecare copil. Când vreau să definesc autismul,trebuie să spun că ESTE INCAPACITATEA DE A TE DETOXIFIA CUM AR TREBUI, sau ÎN RITMUL ÎN CARE AR FI FOST NORMAL SĂ TE DETOXIFICI. TOTUL ARE DE-A FACE CU ACEASTĂ SUPRA-SARCINĂ TOXICĂ. ACEȘTI COPII, NU SE DETOXIFIAZĂ DE SUBSTANȚELE TOXICE DIN VACCINURI. ACELAȘI LUCRU, CU PRODUSELE MODIFICATE GENETIC, PRIN PESTICIDELE DIN ALIMENTELE NOASTRE.Motivul pentru care ei devin agresivi și periculoși în unele cazuri, SE DATOREAZĂ FAPTULUI CĂ NU AU CAPACITATEA DE A COMUNICA. Dacă nu ești capabil să-ți exprimi nevoile, ceea ce vrei, dorințele, fericirea și tristețea și așa mai departe, DEVII AGRESIV. Asta se întâmplă frecvent când vedem cea mai rea parte a autismului.
DELL BIGTREE
20 Mai 2017

(jurnalist medical):Iată ce este cu adevărat înfricoșător. Când ne uităm la autismul izolat, vedem că există o creștere în incidentele de autism, de până la 7 ori mai mare pentru cei care-au primit vaccinul între 12 și 18 luni, comparativ cu cei care l-au făcut după vârsta de 3 ani. Dar, haideți să ne înțelegem perfect. Fiecare copil din acest studiu, a primit vaccinul MMR. Care ar fi numerele dacă ai compara copiii care-au primit vaccinul între 12-18 luni, comparativ cu copiii care nu au primit niciun vaccin, absolut deloc? Acesta este adesea menționat, că studiul VACCINAT versus NEVACCINAT, iar CDC REFUZĂ SĂ FACĂ ACEST LUCRU, chiar dacă fiecare medicament pe care îl luăm, a trecut exact prin genul acesta de studiu. Există un grup care ia medicamentul, și apoi îl compară cu grupul care nu ia medicamentul, și ei văd dacă există mai multe efecte secundare și complicații în grupul care ia medicamentul. Deci, DE CE refuză CDC în a face STUDIUL VACCINAȚI versus NEVACCINAȚI? Probabil, pentru că atunci când ne uităm la rezultatele acestui studiu, NE DĂM SEAMA CĂ RISCUL AR FI ASTRONOMIC și este probabil să fie, UNUL DIN CELE MAI IMPORTANTE MOTIVE PENTRU CARE VEDEM CREȘTEREA EXORBITANTĂ DE AUTISM LA NIVEL MONDIAL.
VACCINURILE
20 Mai 2017

PROVOACĂ AUTISM? În ultimii 30 de ani, programul de vaccinare a copilăriei, s-a triplat. În timp ce în SUA, rata de autism a crescut extrem de mult – de la 1 la 10.000, până la 1 din 50. Zeci de lucrări de cercetare publicate, arată că DA…VACCINURILE ȘI AUTISMUL SUNT LEGATE. Cu toate acestea, dezbaterea este aprinsă din 1986, în parte din cauză a Legii Naționale a Prejudiciului Cauzat de Vaccinurile Copilăriei, a trecut de Congres, ca rezultat al influenței companiilor farmaceutice. ACEASTĂ LEGE, ACOPERĂ COMPANIILE FARMACEUTICE DE RĂSPUNDERE PENTRU LEZIUNI ȘI DECESE CAUZATE DE VACCINURILE PE CARE LE FABRICĂ. Vaccinuri, pe care guvernul federal, le recunoaște inevitabil ca fiind nesigure. În loc de a da în judecată DIRECT companiile farmaceutice, părinții sunt obligați la o petiție…la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane. Și, în cazul în care oficialii federali se opun compensației, cazul este susținut în fața unui Tribunal de Revendicări. MULȚI SE REFERĂ LA ACESTA, CA LA TRIBUNALUL VACCINURILOR. Iată câteva fapte șocante despre așa-numitul Tribunal al Vaccinurilor: Companiile farmaceutice, nu trebuie să participe la dezbateri, DELOC. (?!?) Contribuabilii, plătesc pentru toate daunele. (?!?)
OBSTRUCȚIONAREA JUSTIȚIEI
20 Mai 2017

JIM MOODY: Începând cu anul 2000, au fost déjà mii de cazuri acumulate în Tribunalul Vaccinurilor, iar compensația medie pentru un copil autist, este de 5 milioane $.Deci, faceți matematică. Guvernul se confruntă cu câteva sute de miliarde, eventual, UN TRILION DE DOLARI… ÎN RĂSPUNDERI.Pe măsură ce epidemia de autism a crescut, ei au trebuit să dezvolte un studiu fraudulos care ar disculpa MMR-ul, pentru a câștiga în mod deliberat cazurile din Tribunalul Vaccinurilor. Astfel, la mii de solicitanți cu autism, li s-a refuzat justiția în Instanță, DE O CORUPTĂ ȘI ȘI DELIBERATĂ OBSTRUCȚIONARE A JUSTIȚIEI.ESTE UNA DINTRE CELE MAI LIPSITE DE ETICĂ DECIZII MEDICALE, DIN TOATE TIMPURILE, PENTRU CĂ A FOST FĂCUTĂ CU CUNOȘTINȚELE NECESARE DE A SACRIFICA ACEȘTI COPII, CA UN AFRONT DIRECT CĂTRE MANDATUL CONGRESULUI, CĂ ACESTEA AR FI TOATE COMPENSATE.
DOREEN GRANPEESHEN
20 Mai 2017

(psiholog):Deci, e într-adevăr uimitor să se ia în considerare numărul de cazuri de autism din fiecare an, în contrast cu, să spunem numărul de copii care au contractat pojar, mergând la Disneyland. Este un număr mic de copii care a luat rujeolă, și este un vast număr de copii care sunt diagnosticați în fiecare zi, cu autism – 1.082.353 de cazuri de autism, în 2014.
DR.RACHAEL ROSS
20 Mai 2017

(medic de familie): Gândește-te la asta. Este o afacere mare. Este o chestie majoră pentru un medic să aibă de-a face cu faptul că, în ultimii 10-20 de ani, am putut, potențial…SĂ DISTRUGEM CREIERUL COPIILOR. Dr.JIM SEARS (pediatru): Tot ceea ce le-am spus pacienților mei în ultimii 10 ani, a fost bazat pe minciună și o mușamalizare.
ANDREW WAKEFIELD
20 Mai 2017

(gastro-enterolog): Noțiunea de vaccinare a copiilor, protejarea copiilor împotriva infecțiilor grave, cu vaccinuri care sunt sigure și eficiente, este lăudabilă. Ai auzit despre izbucnirea focarului de rujeolă în Disneyland, și apoi, ei încearcă să vândă vaccinul MMR. Noi nu am văzut cazuri de autism raportate ca o consecință a vaccinului unic, NUMAI DE LA VACCINUL TRIPLU! Așa că, sentimentul meu este că TREBUIE SĂ EXAMINĂM POLITICA DE VACCINARE, PESTE TOT. Dar, în primul rând, eu cred că putem face problema într-o măsură mai mică dacă vom separa aceste vaccinuri, în vaccinuri singulare de rujeolă, oreion și rubeolă. STEPHANIE SENEF : Nu-mi pot imagina ce va să fie în cazul în care într-adevăr, ne vom confrunta cu un viitor în care, jumătate din copiii născuți, ajung în spectrul autismului. Vreau să spun, va fi atât de disruptiv sistemul școlar…vor fi atât de puțin bani pentru a se putea cheltui pe copiii normali, pentru a-i ajuta să-i aducem, să-i educăm.
LEVST.
20 Mai 2017

Cea ce trebuie punctat si bine explicat, este faptul ca vaccinarea(biologica) este echivalenta cu scoala(in plan mental si social), adica scurtircuiteaza drumul intre doua puncte...Vaccinarea nu este nimic altceva decat o forma de vaccinare naturala(insa controlata de om) adica este o forma de "trecere prin boala", insa sincronizata le grupe de varsta (si chiar alte criterii).Cea ce este -iarasi- important, este faptul a trecerea printr-o boala( epidemica) a populatiei, INTOTDEUNA a lasat si va lasa efecte adverse, adica imbolnaviri serioase , urmate de handicapuri permanente(etc.) si de dcese, uneori in numar extrem.Vaccinarea (biologica) are imensul avantaj ca, conduce la imunitate(ca si trecerea prin boala- nu neaparat in toate), insa cu efecte negative EXTREM DE REDUSE NUMERIC, insa , DA, se intampla sa existe si aceste situatii, dar intr-o proportie extrem de redusa, pe care insa anumite persoane(ignorante) o folosesc ca baza de propaganda impotriva vaccinarii.
VOM AVEA
20 Mai 2017

DOAR COPII EXTREM DE BOLNAVI, ȘI PĂRINȚII CARE VOR FI ATÂT DE ÎNNEBUNIȚI DE ACEASTĂ PROVOCARE DE A CREȘTE ACEȘTI COPII, CARE SUNT ATÂT DE BOLNAVI, ÎNCÂT SOCIETATEA NOASTRĂ, NU VA FI ÎN MĂSURĂ SĂ SE CONCENTREZE PE NIMIC ALTCEVA.Dr.RACHAEL ROSS (medic de familie):Voi spune: știi, sincer…eu NU am de gând să le fac vaccinuri MMR, copiilor mei, și iată de ce: LA FIECARE 7 MINUTE, UN COPIL DIN SUA, ESTE DIAGNOSTICAT CU AUTISM. De dragul copiilor noștri, luați legătura cu liderii voștri politici și solicitați următoarele: Ca Congresul să-l citeze pe Dr.William Thompson și să investigheze frauda CDC. Abrogarea de către Congres, a Legii Naționale a Prejudiciului Cauzat de Vaccinurile Copilăriei din 1986, a producătorilor, pentru daunele cauzate de vaccinuri.Ca, vaccinul singular de oreion, pojar și rubeolă să fie pus la dispoziție, imediat. Ca, toate vaccinurile să fie clasificate ca medicamente farmaceutice și să fie testate în mod corespunzător. Toți cei de mai sus, au fost invitați să ia parte la acest documentar, dar toți au refuzat: Frank DeStefano Coleen Boyle Marshalyn Yeargin-Allsop Tanya Bashin Walter Orenstein And Julie Gerberding.”
CE SPUN PăRINțII:
20 Mai 2017

JEANNA REED: Fiul meu cel mai mare, Ian, s-a născut normal, în curs de dezvoltare în mod normal. El a fost acest băiat frumos, și ne-am trezit la ziua de 12 luni, care este exact un an. Apoi, i-au dat mai multe vaccinuri, toate-odată! Și, în termen de 7 zile a avut febră 40, și o erupție pe tot corpul. El a fost remarcat anterior în videoclipurile noastre, filmulețele de-acasă, că el putea merge singur, și de fapt, chiar fugi în acel moment. LA 7 ZILE DUPĂ VACCIN, EL NU MAI ERA ÎN STARE SĂ FACĂ ACEST LUCRU. Cădea pe jos, și a devenit un băiețel foarte bolnav.
JONATHAN TOMMEY:
20 Mai 2017

Vreau să spun că a fost un moment în care băiatul nostru, s-a schimbat de la ceea ce a fost el…tragic…un caz real tragic, tragic…de copil care a regresat în această stare de autism și A PIERDUT TOTUL. A pierdut totul!
LEVST.
20 Mai 2017

In fond, vaccinarea (si serumizarea in focar) sunt f. comparabile cu administrarea de antibiotice(si sulfamide, etc. care sunt tot antibiotice, insa -pentru scop academic, clasificate ca atare) si in aceste cazuri exista urmari negative serioase, uneori cu decese, asta nu inseamna ca omenirea nu va mai lua respectivele medicamente, la nevoie. Deci, pe scurt, populatia trebuie atentionata ca exista acest risc, ca urmare a vaccinarilor, insa acest risc este mult, mult mai mic, decat in cazul asteptarii ca boala sa apara, sa devina epidemica sau pandemica si "vom vedea cine rezista"...Ar fi o absurditate sa se procedeze asa, cand omenirea are la dispozitie acesta scurtcircuitare a situatiei, cu efecte absolut spectaculoase.
SHEILA EALEY :
20 Mai 2017

L-am dus să-l vadă pe medicul pediatru pe care-l știu, și ea se uită la mine, închide ușa și șoptește. Îmi spune: ”Sheila, cred că are autism”. I-am spus: ”Ce? Ca-n filmul Rain Man?” Îmi spune: ”Ceva de genul ăsta. O să te recomand unui neurolog.” Mergem să vedem neurologul săptîmâna viitoare. El spune: ”El are fiecare simptom clasic de autism.” Nu cred! Am fost foarte supărată. Ce a încercat să-mi explice, ce fel de autism este, mi-a spus că s-a născut așa. I-am răspuns: ”Nu, nu s-a născut deloc așa!”Sora geamănă a lui Temple, este uimitoare. Vorbește fluent trei limbi. Vorbește franceză, ca un nativ și este o studentă de nota 10. Cântă la pian clasic. Cu toată vina care-o simt din acea zi, una dintre cele mai bune decizii pe care am luat-o pentru ea, a fost să ies din acel cabinet, fără ca ea să fie vaccinată. La sfârșitul acestei călătorii, eu nu vreau să fiu una dintre acele mame care stau acolo spunând ce aș fi vrut, aș fi făcut, aș fi putut.
@LEVST....
20 Mai 2017

Ești manipulator! Pune-ți ochelarii și (re)citește CU ATENȚIE! Datorită ignorării efectelor adverse s-a ajuns unde s-a ajuns...TOȚI CEI CARE AU SCRIS DESPRE VACCINURI, NU-I POȚI ACUZA DE IGNORANȚĂ! S-au bazat pe studii clinice de-a lungul timpului, MUȘAMALIZATE de către Guvernele țărilor (oricare ar fi ele...), a Min.Sănătății (din orice țară) care primește CONDIȚIONAT cele de trebuință și/ori sponsorizări TOCMAI de la CRIMINALII COMPANIILOR FARMACEUTICE, ce nu înțelegi?
LEVST.
20 Mai 2017

te inseli, tu nu intelegi lucruri demonstrate de mii de ani, insa sunt de accord ca exista un interes (masiv) banesc, de unde cresterea numarului de vaccinari, cea ce conduce la riscurile (amintite) in proportie mai mare.Pe scurt, daca nu ar fi fost pusa la punct vaccinarea(si serumizarea), folosirea antibioticelor (etc.), populatia omenirii nu ar fi depasit niciodata un milliard de suflete, mai ales in circumstantele actuale, de miscare uriasa a populatiilor si a animalelelor si produselor animaliere, pentru ca nu poate fi scoasa din ecuatie nici vaccinarea la animale , mai ales impotriva bolilor grupate ca zoonoze(ce se transmit si la om).problema insa poate fi rezolvata(adica reducerea cazurilor adverse grave, la minim acceptabil) insa este extreme de scumpa , iar asta conteaza, macar inca conteaza.
LEVST.
21 Mai 2017

psihopatul are si o alta latura sociopatica, este infatuat pana la maximum posibil, el si dottori din gasca-gen a lui viorel ponta, demoleaza -intr-o clipita- pe Jenner(inclusiv pe fermierul Benjamin Jestly si vaca Blossom), pe Pasteur, pe Fleming , pe Calmette si Guerin,s.a.m.d.
LEVST.
30 Mai 2017

Scandal la dezbaterea pro și contra obligativității vaccinării: morții de rujeolă nu au avut pojar!, "...La dezbatere a fost prezentă și ... Trebuie să faceți ceva!”, a spus..."______-----_______Si ce sa faca ? Magie?In fiecare zi -sa luam Romania- o persoana pleaca sanatoasa de acasa si termina ziua in spital, grav bolnav, sau chiar mort, mai ales printr-un accident rutier sau de alta natura…Populatia trebuie sa inteleaga(sa i se explice corect) ca orice pas am face , suntem supusi unui risc, oricare dintre noi.Situatia este similara cu vaccinarile, intotdeauna vor exista imbolnaviri si decese, important este ca acest numar sa fie redus la maximum posibil, iar aceasta se poate obtine prin pregatiri care incep cu luni inante de nasterea copilului, pregatiri care costa serios, iar societatea romaneasca nu-si permite asa ceva, pentru ca banii se duc in buzunarele a 0,2% din populatie, adica conducerea tarii si la popime, cat si la alte cateva institutii si persoane carora li s-au creat functii (fundatii, etc.)cu dedicatie…Pur si simplu, ministerul sanatatii trebuie sa fie franc si sa spuna clar,ca riscul suportat de fiecare, trebuie inteles si asumat
Random imageUltimele stiriApa Nova