2018-10-22 13:00


A MURIT cel mai BĂTRÂN om din lume. Nu îţi vine să crezi câţi ANI avea

 |  13:36
A MURIT cel mai BĂTRÂN om din lume. Nu îţi vine să crezi câţi ANI avea

Un indonezian, cel mai în vârstă om de pe planetă, s-a stins la o vârstă incredibilă, scrie The Guardian. Pe numele său Sodimedjo, acesta figura cu data nașterii în decembrie 1870, ceea ce înseamnă că avea 146 de ani.

Fumător înrăit și căsătorit de patru ori de-a lungul vieții, bărbatul s-a stins în satul în care locuia, după ce insistat să fie externat din spital, pentru a fi alături de familia sa în ultimele clipe.

Vârsta bărbatului nu era înregistrat în Cartea Recordurilor, întrucât Indonezia a început să țină evidența datelor de naștere abia în 1900.

A MURIT cel mai BĂTRÂN om din lume. Nu îţi vine să crezi câţi ANI avea
zoom
Fost fermier și pescar, bătrânul povestea că secretul longevității sale este faptul că a fost înconjurat mereu de oameni care l-au iubit și au avut grijă de el. Sodimedjo era o vedetă printre localnici, pe care îi delecta cu poveștile sale despre viața în coloniile olandeze sau japoneze, notează digi24.ro.

"Să trăiești înseamnă să îți accepți destinul cu inima deschisă. Îmi doresc să mor de mult timp", declara el anul trecut pentru Jakarta Post.

Locul său în topul celor mai în vârstă persoane de pe planetă a fost luat acum, la mare distanţă, de Violet Brown, o femeie din Jamaica, în vârstă de 117 ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-02

TAGURI: sodimejo, cel mai batran om din lume, deces
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...