2018-10-20 11:38


Access Bars, terapia care te ajută să scapi de frustrări

 |  16:54
Access Bars, terapia care te ajută să scapi de frustrări

Depresie, stres, anxietate, blocaje emoţionale, tulburări de somn, nemulţumiri legate de lipsa banilor, viaţa sexuală, relaţia cu partenerul de viaţă sau de locul de muncă, acestea sunt doar câteva dintre frustrările pe care terapia Acces Bars le poate ameliora şi chiar vindeca, luând în calcul mărturiile zecilor de mii din lumea întreagă care au apelat la această metodă de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

”Fiecare gând, idee, atitudine, decizie sau convingere finală limitează capacitatea noastră de a crea în acea zonă a vieţii noastre. Aţi încercat vreodată să vorbiţi cu cineva care îşi susţine o anumită idee? Este ca şi cum aţi încerca să treceţi printr-un zid de cărămidă. Orice ai decis face că fluxul de energie să nu mai circule prin corp, ceea ce duce la stres, insomnii, nervozitate. Prin Bars noi ne curăţăm de toate convingerile/ tiparele/ punctele de vedere şi toate informaţiile luate din exterior cu care ne-am identificat şi le-am stocat în noi şi care de fapt ne blochează să creăm ceea ce ne dorim în viaţă. Cu cât curăţăm mai mult, obţinem mai multă claritate, linişte şi bucurie în viaţa”, explica Andra Custura, facilitator acreditat al terapiei Access Bars, o metodă dinamică care te ajută să schimbi în bine tot ceea ce vrei să schimbi în viaţa ta.

Zeci de mii de oameni din întreaga lume folosesc acest procedeu energetic ce conţine 32 de puncte diferite pe cap care, atunci când sunt atinse uşor, te vor asista în eliberarea deciziilor pe care le-ai făcut solide legat de orice aspect al vieţii tale pe care nu crezi că îl poţi schimba. După fiecare sesiune Bars, oamenii experimentează o stare de relaxare profundă şi eliberare pentru că sunt eliberate limitările din aria vieţii care corespund cu punctul de pe cap atins. Acesta este un proces incredibil de hrănitor şi de relaxant, care anulează limitările şi aduce uşurinţă în toate aspectele vieţii în care inviţi schimbarea! Oricine poate învăţa şi practica această metodă, inclusiv copiii, persoanele în vârstă.

Romanii, tot mai nefericiţi pe măsură ce îmbătrânesc

Un studiu realizat de Eurostat privind gradul de fericire al membrilor UE arată că romanii se număra printre europenii destul de mulţumiţi de viaţa lor, la mijlocul clasamentului. Dintre români, cei mai mulţumiţi sunt tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani, iar pe măsură ce înaintează în vârstă, gradul lor de mulţumire scade, ajungând la 6,2 în cazul persoanelor de peste 75 de ani. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, într-un context în care suntem acaparaţi de punctele de vedere ale familiei, grupului de prieteni, societăţii, religiei, ajungem să realizăm că nu mai ştim cine suntem şi cum ar vrea să arate viaţa noastră, iar acest aspect ne împiedică să ne deschidem spre infinitatea de posibilităţi spre care poate evolua viaţa noastră.

Cum funcţionează Acces Bars

În Bars se utilizează 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse uşor, încep să elibereze limitările legate de diferite aspecte ale vieţii tale. Se numesc bârş deoarece sunt nişte bare de energie care trec prin capul tău. Există bare legate de Conştientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Îmbătrânire, Creativitate, Pace, Recunoştinţă etc. ”Bars se poate folosi în orice situaţie, de la supărări, afecţiuni fizice de orice fel şi de orice gravitate, depresie, dificultăţi de vorbire şi de exprimare, tulburări de somn, anxietate, frigiditate, impotenţă, autism, stres postraumatic, dificultăţi de învăţare, relaţii dificile, oboseala cronică şi lipsa dorinţei de viaţă, lipsa banilor, obezitate, în timpul sarcinii, înainte şi după intervenţii chirurgicale, blocaje emoţionale, tulburări psihice şi lista poate continua la infinit.

Aceste 32 de puncte conţin toate gândurile, ideile, credinţele, emoţiile şi consideraţiile pe care le-ai stocat în viaţa prezentă şi în vieţile trecute. Aceasta este o oportunitate de-a le elibera pentru totdeauna”, adăugă Andra Custura, completând:” În timpul sesiunii, unele persoane văd imagini, alţii resimt senzaţii în corpul lor, precum: furnicături, căldură, spasme sau fiori. Apar manifestări şi din punct de vedere emoţional (plâns său ras cu voce tare pentru nici un motiv aparent), sentimentul de pace şi bucurie fiind de multe ori prezent la sfârşitul unei sesiuni Bars. Fiecare sesiune va fi diferită de fiecare dată, chiar dacă se repetă cu acelaşi terapeut şi este evident pentru că de fiecare dată sunt eliberate alte convingeri”.

Beneficii

- “Suporţi” mai uşor persoanele din jurul tău care, la un moment dat, ţi-au făcut rău sau te-au deranjat într-un anumit moment al vieţii tale. Începi să vezi cu alţi ochi relaţia dintre voi şi să te detaşezi de ceea ce te-a deranjat odată.

- Te vei simţi plin de viaţă şi de energie, dar şi relaxat în acelaşi timp. Vei experimenta, oarecum, senzaţia de linişte şi odihnă profundă pe care o ai după o vacanţă reuşită.

- Găseşti mai uşor soluţii la problemele pe care nu credeai că le poţi rezolva vreodată, vezi mai limpede o cale de clarificare a unor aspecte ale vieţii tale.

- Găseşti curaj şi determinare să iei acele decizii de care îţi era teamă şi pe care le amânai din cauza unor motive autoimpuse, puţin probabil şi reale.

- Vei fi “inundat” de o stare de fericire inexplicabilă, dispar tristeţea şi depresia şi, cu fiecare sesiune de terapie, tot mai puţine frustrări te vor măcina.

- Se va observa o creştere a performanţei la locul de muncă, o creştere a clarităţii mentale, fără a studia mai mult.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-16

TAGURI: access bars, terapie, frustrari, depresie, blocaj emotional, tulburari somn, andra custura
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...