2018-11-16 13:54


Cât SPORT trebuie să faci ca să arzi caloriile de la un simplu covrig cu mac

 |  16:19
Cât SPORT trebuie să faci ca să arzi caloriile de la un simplu covrig cu mac

De multe ori alegem să mâncăm pe grabă un covrig atunci când ne e foame. Considerăm că e inofensiv și că nu are foarte multe calorii. E important de știut că un simplu covrig are totuși cel puțin 330 de calorii care se transforă în depozite de grăsime dacă nu facem sport.

Ela Crăciun a aflat de la antrenorul ei de fitness cât de periculos e consumul de covrigi și cât sport trebuie să facă pentru a arde acele 330 de calorii ingerate în doar câteva minute. Vedeta a povestit întreaga experiență pe blogul ei și ne arată ce exerciții fizice putem face în parc pentru a da jos ce am acumulat de la o simplă gustare de acest tip.

„Un covrig cu mac are cam 330 de calorii. Unul cu susan depășește 400 de calorii. Cât de mult contează pentru corpul nostru o mică gustare și cum face să ardem caloriile în plus pe care le-am căpătat după masă? Eu am făcut experimentul cu un covrig, alături de antrenorul meu preferat, Cornel Moca, care mi-a arătat ce exerciții pot face pentru a arde rapid caloriile, declară vedeta.

Ela Crăciun a învățat de la antrenorul ei ce serie de mișcări trebuie să urmeze în acest sens și a prezentat experiența printr-o înregistrare video postată pe blogul ei, www.elacraciun.ro.

„În funcție de forma sportivă a fiecăruia se pot arde cele 330 de calorii în 10 minute sau o jumătate de oră. În parc putem face următoarele exerciții.

Un minut alergare ușoară pe loc. Începem ușor apoi din ce în ce mai repede. 1 minut de sărituri cu brațele largi. Alergare ușoară pe loc. E important  să nu ne oprim brusc. Să lăsăm organismul să își recină treptat. Până acum avem 25 calorii arse. Urcăm cu fiecare picior pe bordură 1 minut. Cu cât sărim mai repede numrul de calorii arse crește. 7 minute până acum. 40 calorii. Fandări alternative înapoi pentru 1 minut. Tonifiază coapsele. Ard calorii. Punem palmele pe bancă și ridicăm genunchii. 1 minut. Genuflexiuni cu ridicare de picior. 1 minut. Până acum 15 minute si 83 calorii. Genuflexiuni cu mainile sprijinite la spate pe bancă. 1 minut. 100 calorii până acum.

Așadar, în 16 minute am avut 7 tipuri de exerciții a câte 1 minut fiecare. 100 calorii arse. Prin urmare, ca să ardem un covrig simplu cu mac trebuie să repetăm de 3 ori această serie”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-17

TAGURI: sport, calorii, covrig, ela craciun
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...