2019-02-23 12:57


Ce BOLI provoacă aerul condiționat. Vezi cum te FEREȘTI

 |  20:43
Ce BOLI provoacă aerul condiționat. Vezi cum te FEREȘTI

Aerul condiționat este prima alegere a persoanelor care vor să se răcorească pe timp de caniculă, însă folosirea lui poate cauza diverse probleme de sănătate.

Aerul condiționat se face vinovat de diverse afecțiuni – nevralgii, pneumonie, sinuzite, conjunctivită, răceli și chiar paralizii.

Pentru a evita riscul unei răceli, este bine ca diferenţa dintre temperatura pe care o face aparatul de aer condiţionat în casă şi temperatura de afară să nu fie mai mare de cinci grade.

Specialiştii recomandă ca o dată pe an, de regulă înaintea sezonului clad, să curățați și dezinfectați aparatul de aer condiționat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-04

TAGURI: boli, aer conditionat, canicula, racoare, sanatate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MR WILLIAMS
05 Aug 2017

Oferim împrumuturi atât persoanelor fizice, cât și organizațiilor care au Intenții de renovare a caselor și a instituțiilor și Consolidarea datoriilor. Suntem firma de împrumut internațional și Creditorii care au oferit Împrumuturi către diferite persoane și firme din Europa, Asia și Alte părți ale lumii. Oferim împrumutul nostru în USD ($) și GBP (£) Și orice monedă din Alegerea ta .. LAPO-NIGERIA a fost Acreditate de consiliul împrumutătorului să acorde împrumuturi locale și străine Clienți internaționali .. -------------------------------------------------- ---------------- Creditele disponibile pe care le oferim sunt: * Împrumuturi personale (securizate și negarantate) * Credite pentru afaceri (securizate și nesigure) * Împrumut combinat * Împrumut de consolidare și multe altele, -------------------------------------------------- --------------- Obțineți un împrumut de încredere de la FIRMUL DE FINANȚARE RE-LOAN. ÎMPRUMUT BANI * Disponibil 24 de ore / 7 zile * Împrumutul este oferit individual / corporate în întreaga lume * Nu este nevoie de garanție. * Rata dobânzii la prețuri accesibile. * Programul de rambursare a împrumutului începe la șase luni după. * Rata de rambursare a împrumutului Perioada de șase luni. * Împrumutul se face către solicitant prin transfer bancar (E-Banking) în cadrul Oră scurtă, cont bancar, uniune occidentală sau gram de bani, prin cec. Și suntem siguri că problemele dvs. financiare vor fi rezolvate.Email Lapolendersfirm@gmail.com or WhatsApp +2348119020900
SIKTIR
05 Aug 2017

Baliverne vehiculate, cu obstinatie, prin mass media rumuneaska ... Are dreptate persoana numita "Even Nikol" de la Universitatea din Tel Aviv ! Un amanunt: madama"e.s." zice "diferenta ... sa nu fie mai mare de cinci grad fata de exterior" ?!? Si daca "afara" subt +42 de grade, in interior trebuie sa fie +37 de grade ??? Incercati sa ganditi capete de muska beata !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...

Media

REȚETE simple pentru sucuri de vară sănătoase și DELICIOASE
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă 25 Mai 2017 | (0)
Sfaturi si curiozitati