2018-12-10 06:21


Celebra Thea Haimovitz dezvăluie secretele unui ten fără vârstă

 |  14:37
Celebra Thea Haimovitz dezvăluie secretele unui ten fără vârstă

Dacă, odinioară, frumusețea fără bătrânețe era doar un mit, astăzi, acest lucru poate să fie posibil, și putem să ajungem să dobândim un ten fără vârstă. Iar, pentru asta, nu trebuie să apelăm neapărat la intervențiile estetice. Totul ține însă de noi. Pentru a avea o piele sănătoasă și frumoasă trebuie în primul rând să scăpăm de imperfecțiunile estetice, iar odată ele tratate, să ne respectăm ritualul de îngrijire cu produse corespunzătoare. Specialistul dermato cosmetic Thea Haimovitz ne-a oferit mai multe informații, recomandându-ne inclusiv o mască pentru îngrijirea feței, pe care, putem să o facem acasă, dar și alte metode prin care tenul nostru să arate impecabil.

Ești inițiatoarea campaniei România fără acnee. Ce te-a determinat să lansezi acest proiect?

Experiența și specialiștii din jurul meu m-au învățat că în acnee, regula este aceea că nu există nici o regulă. În tratamentul acneei putem vorbi despre pacient și „acneea lui personală” . Diagnesticul este „acnee”, dar nu există doi pacienți la fel! Mai mult decât atât, „autosabotarea „ pacientului prin faptul că nu conștientizeză cu adevărat ce înseamnă acneea și  în concluzie uneori nici măcar nu se poate autovizualiza cu o piele sănătoasă și perfectă.

Alexandra Ungureanu este imaginea campaniei pentru că ea în mod personal a trecut prin această experiență, de la început până la sfârșit și a urmat toți pașii de vindecare de la Laboratoarele Thea cu mare succes. Sunt mândră de cât este de frumoasă!

Cu toții ne dorim un ten curat, fără imperfecțiuni. E chiar așa de complicat să ajungi să ai o piele frumoasă și sănătoasă? Ce presupune asta?

Este o întrebare complexă, complexă, complexă! Pielea trebuie îngrijită și iubită non stop. Pielea trebuie tratată ca pe copilul nostru. Ca să înțelegem mai bine ar trebui să ne gândim la fiecare celulă a pielii în parte care trebuie să funcționeze. Când, la nivel de celulă, ceva începe să „zdrăngăne”, de obicei, ignorăm situații pentru că nu pare grav și așteptăm să treacă.

Este mult mai ușor să previi o afecțiune a pielii decât să o tratezi. Propoziția aceasta aproape că o auzim la fiecare discuție pe teme medicale. Vreau să mă fac bine înțeleasă: tenul este acel ecran panoramic pe care se văd toate imperfecțiunile organelor interne câteodată extrem de greu de detectat. Da!  Ele trebuie interpretate: ce dorește corpul meu să-mi transmită?

Noi credem puternic ca orice om sănătos care dorește să petreacă un timp de calitate cu el însuși și cu propriul corp sau piele ar trebui să aibă în mod obligatoriu o relație personală apropiată cu un medic homeopat/ apifitoterapeut/aromaterapeut cu care în funcție de sezonul anului, în funcție de starea de stres pe care o are, în funcție de calitatea somnului și alte criterii de acel fel, să stabilească care sunt suplimentele nutritive sau vitaminele sau  pulberile sau uleiurile esențiale sau tincturile care ar trebui luate preventiv și pentru fortificarea sănătății pielii și a organismului înainte ca acneea să se instaleze.

Putem avea un ten fără vârstă? Frumusețea fără bătrânețe este doar un mit sau poate deveni realitate?

 O da! Astăzi, din dermatocosmetică și consumul de apă sănătoasă, folosirea de suplimente nutritive, somnul de calitate potențat de uleiuri esențiale, detoxifieri , o nutriție adecvată pot opri îmbătrânirea pielii.O să observi că tot mai multe persoane de 40 de ani arată ca de 30!

Cât de mult ne ajută produsele naturiste în tratarea imperfecțiunilor de pe față? Recomandă-ne te rog câteva metode accesibile la îndemâna oricărei persoane.

Produsele naturale 100% , cât și suplimentele nutritive sunt esențiale atât în prevenție cât și în tratamentul acneei. Însă, în tratamentul acneei „veterane” cu complicații sau  acneea gravă trebuie bineînțeles de cele mai multe ori să apelăm și la tratamente convenționale, vreau să fac foarte clar acest lucru.

Rezultatele sunt vizibile imediat. Produsele din brusture pot fi folosite bineînțeles și că prevenție la acnee.

Ce să facem astfel încât după ce scăpăm de acnee, aceasta afecțiune să nu mai apară?

Da, într-adevăr patologia acneei este aceea că dă impresia că dispare și de fapt ea poate reapărea oricând și aceste cazuri din nefericire sunt destul de dese.

În momnetul în care pielea arată bine și arată ca și vindecată, este esențială păstrarea acestui rezultat timp de doi ani! Esențială! O acnee poate fi considerată vindecată doar după doi ani.

Este nevoie de continuă îngrijirea pielii cu tratamente dermatocosmetice și produse dermatocosmetice și desigur - din nou menționez asta- folosirea suplimenteleor nutritive, vitamine....

Un ten sănătos are nevoie și de un ritual de îngrijire. Ce mască  am putea să ne facem acasă fără să apelăm neapărat la un salon specializat?

Când nu știi ce mască să îți faci, indiferent de sezon  apelează imediat la chefir!Amestecă în chefir în funcție de sezon un fruct sau o legumă bine zdrobit: o piersică sau o prună, sau o roșie bine coaptă sau interiorul unui castravete , cu un pic de cacao amestecat cu un gălbenuș. Fă o pastă omogena și aplică pe piele cu o pensulă ( nu cu mână) . Împrospătează masca pe față timp de 20-30, nu o lăsa să se usuce pe piele. 

Și alimentația are un rol esențial. În acest sens, de ce ar trebui să ne ferim?

Alimentația necorespunzătoare  este unul din factorii întreținătoare ai acneei. Pe lângă o listă bine determinată cu alimente permise și alimente  interzise cu desăvârșire în tratamentul acneei mai există un alt factor important care trebuie luat în considerare: biocompatibilitatea alimentului în sine ( chiar dacă este pe lista permisă) cu pacientul respectiv. Aici intervine testul și tratamentul de  biorezonanță .

Ridurile reprezintă o mare problemă cu care ne confruntăm după o anumită vârstă. Cum putem să le  combatem?

În primul rând începem să îmbătrânim de cum ne naștem. Și de aici putem trage concluzia că adolescenții trebuie să înceapă tratamentele dermatocosmetice , ori de la apariția primului coș, în cazul fetelor odată cu apariția menstrei sau începând cu vârsta de 13-14 ani.

Petele roșii sunt și ele inestetice. Cum putem scăpa de ele?

Trebuie neapărat să știm care este cauza petelor roșii. Fără să știm acest lucru nu le putem trata. Trebuie să înțelegem neapărat ca în tratamentul pielii, aplicarea de creme sau soluții „după ureche” nu duce de fiecare dată la rezultatul cel mai bun.

Întotdeauna trebuie înțeleasă cauză și trebuie făcut un diagnostic corect. În cazul cuperozei  de exemplu - acele vinișoare mici sparte pe suprafața pielii- trebuie mare atenție pentru că ele pot da în acnee rozacee dacă și tenul este cumva seboreic, iar afecțiunea în sine poate fi ținută sub control cu dermatocosmetice, poate fi calmată dar nu poate fi tratată definitiv.

Vedete, dar și copiii lor au apelat la ajutorul tău pentru a scăpa de diverse probleme estetice. Cât de mult le-a afectat încrederea de sine aceste afecțiuni?

În această întrebare stă de fapt  răspunsul la un alt motiv important pentru care am început această campanie. Așa cum am declarat în trecut: viața și viziunea de viitor a copiilor, a adolescenților și a maturilor  este foarte  diferită atunci când îți procesezi trăirile și viitorul prin prisma acneei. Acneea este o boală care poate fura viitorul, bucuria de viață, speranța, dorința de mai bine.

Vreau să transmit României un mesaj clar: când interfața dintre Eu-l nostru intim și aspectul exterior al vieții noastre  de zi cu zi, este patronată de către Acnee, ne este afectată încrederea în multe lucruri, dar în special încrederea în sine, chiar dacă cu timpul am învățat cum s-o controlăm. Pielea umană este concepută și are resursele proprii de afi sănătoasă. Haideți să învățăm cu adevărat și să acceptăm printr-o atitudine deschisă acneea și cauzele ei pentru ca mai apoi să o putem trata!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-13

TAGURI: thea haimovitz, frumusete, ten, ingrijire, acnee
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...