2018-11-16 13:55


CRIOLIPOLIZA, tratamentul care distruge grăsimea prin înghețare

 |  14:44
CRIOLIPOLIZA, tratamentul care distruge grăsimea prin înghețare

Criolipoliza este cea mai noua tehnica de remodelare corporala folosita in clinicile europene de profil, bucurandu-se de un mare succes atat in randul femeilor, cat si al barbatiilor. Tratamentele bazate pe conceptul de topire a grasimilor au devenit ceva obisnuit, insa ceea ce aduce nou criolipoliza este folosirea criogeniei prin inghetarea celulelor adipoase pana la distrugerea lor.

Cu ajutorul aparatului de criolipoliza se trateaza fiecare zona cu tesut gras in parte. Aparatul localizeaza depunerile de tesut gras si le aduce treptat la o temperatura de 3 grade Celsius. Principiul de functionare se bazeaza pe faptul ca tesuturile grase de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturi scazute in comparatie cu celelalte tesuturi din jur, precum pielea si muschii.

Atunci cand este expus unor temperaturi joase, stratul adipos se inflameaza si se desprinde de celelalte tesuturi. In timp, mai exact intr-un interval de doua-sase saptamani, ele mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice, avand loc o remodelare corporala eficienta.

CRIOLIPOLIZA, tratamentul care distruge grăsimea prin înghețare
zoom

Cum functioneaza LipoCryo

Mai intai, se localizeaza depunerile de tesut gras si apoi se aduc, treptat, la o temperatura de 3 grade Celsius. Principiul de functionare se bazeaza pe faptul ca tesuturile grase de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturi scazute in comparatie cu celelalte tesuturi din jur, precum pielea si muschii.

In laborator, creatorii LipoCryo au observat ca stratul adipos, cand este expus unor temperaturi joase, se inflameaza si se desprinde de celelalte tesuturi. In timp, mai exact intr-un interval de 2-6 saptamani, celulele de grasime mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice.

Criolipoliza este un tratament de remodelare corporala perfect pentru oricine, avand rezultate uimitoare de fiecare data. Datorita tehnicii de ingetare a celulelor adipoase, criolipoliza este o modelitate foarte buna pentru remodelare corporala.

Cu ajutorul acestor tratamente faciale profesionale pacientii ajung la rezultatele dorite in scurt timp. In functie de cat de complicata este situatia, specialistul poate sa recomande si mai multe sedint de criolipoliza.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-21

TAGURI: criolipoliza, grasime, tratament, inghetare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...