2019-02-23 17:10


Cu ce terapii se mentin tinere Madonna si Sofia Loren

 |  11:31
Cu ce terapii se mentin tinere Madonna si Sofia Loren

Madonna si Sofia Loren sunt doua dintre celebritatile frumoase nu doar pentru ca natura a fost generoase cu ele, ci si datorita procedurilor cosmetice de infrumusetare si intinerire a pielii pe care le bifeaza in rutina de ingrijire a pielii. Unul intre tratamentele preferate de cele doua dive este intinerirea faciala cu laserul fractional, aceasta terapie fiind considerata viitorul chirurgiei cosmetice.

Laserul Aton încorporează tehnologia fracțională Lightscan, iar terapia are rezultate cosmetice similare procedurilor chirurgicale. Scopul este crearea de sute de micro-coloane de coagulare cu obținerea unei vindecări rapide și astfel are loc stimularea regenerării de colagen și elastină. Cu ajutorul acestei terapii non -invazive se poate amâna sau chiar evita o eventuală intervenţie chirurgicală.

„Cunoscut ca fiind cel mai mic laser fracțional din lume, Aton este folosit cu succes pentru endolift și lipoliză asistată, fractional skin resurfacing, conturare facială, rejuvenare – tratamentul ridurilor, pigmentări și acnee, chirurgie – tratamentul  hiperhidrozei și al granuloamelor, sclerodermie vase, precum și pentru îmbunătățirea texturii pielii”, ne-a declarat dr. Daniela Căţănaş.

 

 

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-12-23

Mai multe imagini:
Cu ce terapii se mentin tinere Madonna si Sofia Loren
zoom

TAGURI: intinerire laser fractional, madonna, daniela catanas
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...

Media

REȚETE simple pentru sucuri de vară sănătoase și DELICIOASE
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă 25 Mai 2017 | (0)
Sfaturi si curiozitati