2018-12-16 10:18


Descoperă alimentul MINUNE care te scapă de BOLI

 |  17:40
Descoperă alimentul MINUNE care te scapă de BOLI

Este ca un miracol natural și mulți oameni îl folosesc pentru proprietățile sale medicinale. Usturoiul se numără printre cele mai sănătoase alimente din lume. Usturoiul a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru a reduce tensiunea, colesterolul, pentru a trata bolile de inimă, a stimula circulația sanguină și a preveni atacurile de cord.

Acțiunea acestui aliment minune face ca acel colesterol rău să fie ținut sub control, previne aglomerarea de hormoni și relaxează vasele de sânge. Experții explică cum în numai 24 de ore vei fi uimită de rezultate, dacă mănânci numai 6 căței de usturoi la grătar, potrivit Jurnalul.ro.

Efectele consumului de 6 căței de usturoi la grătar - după 1 oră

- usturoiul este digerat de stomac și hrănește organismul;

Efectele după 2-5 ore

- începe să distrugă celulele canceroase și previne acțiunile radicalilor liberi;

După 6-7 ore

- încep să lucreze proprietățile antibacteriene ale usturoiului, care distrug bacteriile dăunătoare din organism;

8-10 ore

- nutrienții din usturoi încep să aibe afecte la nivel celular, chiar dacă organismul nu este protejat de oxidare;

11-24 ore

- organismul începe un proces de curățare profundă, care duce la: stoparea acumulării de metale grele, întărirea sistemului imunitar, întărirea oaselor, stabilizarea colesterolului, întinerirea celulară, eliminarea oboselii, îmbunătățirea performațelor sportive, prevenirea problemelor cardiovasculare și scăderea tensiunii arteriale.

După cum se poate observa, usturoiul este foarte benefic pentru organismul uman. El a fost recomandat de experți mondiali în sănătate și încercat cu succes de oameni din toată lumea, pentru că este foarte ieftin și oricine poate prepara acest remediu simplu și eficient. Dacă îl consumi zilnic, poate preveni o serie de multe alte boli și probleme de sănătate, dar le și tratează pe cele existente.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-19

TAGURI: aliment, minune, usturoi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
19 Iul 2017

"Unde sunt usturoii si prajii, de-i mancam in Egipt ?"-una din lamentarile isrelitilor, prin pustie (Biblia-Exod).Ca idee generala, de accord, insa nu trebuie uitata nici ceapa si hreanul, iar ceapa trebuie consumata de 3 X/zi, cel mai eficient odata sa fie ceapa verde, iar urmatoarele, cu ceapa diferita(rosie, alba, galbena, ceapa dulce, etc.).Desi aceste vegetate (si altele) au rol antioxidant si antitoxic, de multe ori beneficiile lor sunt reduse masiv sau chiar anulate, pentru ca nu este important doar ce consumam ci -chiar mai important- cea ce nu ar trebui sa folosim(fumat, droguri, alcool in exces , etc.)
Random imageUltimele stiri


loading...