2018-12-17 00:22


Descoperire inedită: Alimente care pot cauza CANCER, diabet și atac de cord

 |  17:58
Descoperire inedită: Alimente care pot cauza CANCER, diabet și atac de cord

Organizația Mondială a Sănătății va propune, în luna septembrie, o rezoluţie care ar putea include taxe mai mari şi avertizări de tipul celor scrise pe pachetele de țigări pe alimentele acuzate că ar favoriza boli netransmisibile, dar teribil de mortale precum diabetul zaharat, cancerul, atacul de cord.

Totodată, OMS a întocmit o listă cu astfel produse. Printre ele apar cele de tip junk food, dar și produse precum Parmigiano Reggiano, respins din cauza faptului că ar conţine puţin mai multă sare decât cantitatea recomandată, șunca de Parma, uleiul de măsline extra virgin, pastele făinoase, dar și pizza.

Pe de altă parte, ministrul italian al agriculturii a vorbit despre „nebunie pură“ și a promis „o luptă foarte dură“, declarându-şi stupoarea că produse precum parmezanul, prosciutto sau uleiul de măsline ar putea fi considerate la fel de nocive ca produsele chimice care sunt vândute deseori în supermarketuri, scrie radiochisinau.md.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-21

TAGURI: alimente, sanatate, diabet, cancer, atac de cord, pizza, paste
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


ANONIM
21 Iul 2018

E, eu stiu de mult ca uleiul de floarea soarelui este mult mai bogat si cu calitati mai apreciabile decat al de masline, mai ales cele neparguite. Cel de masline maturate natural e f aromat si gustos, nu asta verde acru. niciun fruct nematurat nu e benefic in cantitati mari. Exemplu, merele, agurida, nu-s coapte, nu asteptam sa se coaca oare pt a le savura aromele si enzimele? de unde beneficii fara a fi ceva maturat/ finalizat?
ANONIM
21 Iul 2018

Pe la tv,, se sparg in fitze'' cu ulei de,, mazline''
ANONIM
21 Iul 2018

Apoi piza italienilor ce avura foamete mare decenii ca erau si sarmani si prolifici si mancau orice. La noi in Romania nu se manca branza de bivolita niciodata, romanilor nu le placea caci prin comparatie cu cea de vacuta era rea, cu gust ciudat. Sa incercati o piza fara bufala cu branzica de vaca proaspata si alte branzeturi rase, telemea de oi si cascavalut si carnat de casa afumat.... iar aluatul framantat cu lapte si o lingura de zahar, sa fie usor dulce, va ajuta la digestia carnitei de porc. Pofta buna. A, mai are un sos, se taie ceapa rondele, se seaza minutios in tigaie, se pune putina apa si ulei, se coace sub capac la foc minim, nu va speriati, nu e banalul sos de ceapa, iese diferit total, apa de pune de cateva ori, recomand ceapa alba, piper si ... in trecut era vegeta sarbeasca, azi ar iesi aproximativ cu delicat legume,; puneti aluatul in forme de tarta, cand e copt 80% il intoarceti, apoi il imbogatiti cu branzica, sosul si feliile de carnat afumat, mai sta putintel pan se rumenesc rondelele de carnat si Aleluia: va bateti copii, ca sa mancati numai voi, aluatul cu lapte, e reteta de cozonac, o bunaciuna cu branzici si carnatul afumat ardelenesc
Random image



Ultimele stiri






loading...