2019-05-19 15:45


DRENAJUL LIMFATIC sau cum să îți ajuți corpul să elimine mai ușor grăsimea, apa în exces și CELULITA

 |  19:03
DRENAJUL LIMFATIC sau cum să îți ajuți corpul să elimine mai ușor grăsimea, apa în exces și CELULITA

Drenajul limfatic sau presoterapia, adică masajul sub presiune, este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a edemului, adică a membrelor umflate. În medicina estetică, drenajul limfatic este un element de bază, o metodă total nedureroasă, relaxantă și foarte eficientă cu efect de slăbire rapidă, drenare, detoxifiere a organismului, reducere a celulitei și cantității de apă acumulată în exces.

Presodrenajul este o tehnică plăcută de masaj care îmbunătățește metabolismul organismului, stimulează sistemul limfatic pentru a purifica corpul de toxine și susține transferul de grăsime eliberat în timpul altor tratamente (de exemplu, criolipoliza, radiofrecvența, terapia cu unde de șoc) la nivelul sistemului limfatic.

Drenajul limfatic este ideal pentru tratamentul așa-numitului sindrom de „picioare obosite”, necesar pentru femeile care se plimbă în tocuri înalte și pentru cei care își petrec activitatea stând în picioare. Îmbunătățește circulația (pentru a preveni venele varicoase) și umflarea inestetică a picioarelor, potrivit specialistilor SKiN MedSpa. Dacă ai celulită și îți dorești o piele mai netedă, fără gropițe de grăsime, atunci BTL-6000 Lymphastim este o alegere non-invazivă și eficientă de tratament care se concentrează pe drenaj limfatic și pe stimularea circulației sanguine. BTL Lymphastim este un sistem clinic dovedit, aprobat FDA, cu rezultate vizibile imediat și 100% sigur.

Cum funcționează drenajul limfatic cu BTL Lymphastim

Sistemul limfatic uman este responsabil pentru eliminarea fluidului interstițial din țesuturi. Acesta absoarbe și transportă acizi grași și grăsimile în întregul sistem circulator și transportă celule cu prezență antigen la ganglionii limfatici unde stimulează răspunsul sistemului imunitar. Bolile și problemele sistemului limfatic determină de obicei umflături ale membrelor, dar și alte simptome.

Tehnologia de ultimă generație BLT Lymphastim acționează cu ajutorul principiului presoterapiei pneumatice. Manșoanele speciale de aplicare, cu camere multiple suprapuse asigură un masaj delicat care încurajează circulația naturală a limfei prin corp.

De asemenea, tonusul este mult îmbunătățit, pacientul își redobândește energia și se elimină cantitatea de apă care se stochează de obicei în membrele inferioare. S-a demonstrat, de asemenea, că ajută stimularea circulației celor care suferă de circulație deficitară la nivelul mâinilor și picioarelor și poate ajuta în prevenirea varicelor.

Ce simți în timpul presoterapiei

Tehnologia BTL Lymphastim are două camere separate care sunt poziționate în jurul membrelor tale, carte arată ca niște pantaloni gonflați mari. Aceste camere se vor umfla și se vor dezumfla treptat, începând de la glezne, deplasându-se către partea superioară a coapselor, pentru a crește circulația sângelui și fluxul limfatic. Este o senzație relaxantă, iar de obicei mulți clienți preferă să se bucure și de un tratament facial în timpul presoterapiei.

În urma studiilor clinice efectuate pentru terapia BTL Lymphastim s-au observat o serie de rezultate imediate, inclusiv o stare generală de bine, îmbunătățirea tonusului general și eliminarea kilogramelor în plus.

BTL Lymphastim este un tratament care se poate folosi singur sau poate fi folosit combinat cu diferite tratamente corporale ce intră în categoria liposucției nechirurgicale precum BTL VanquishME, BTL Shock-wave, criolipoliza sau BodySculpt, deoarece elimină mai rapid celulele de grăsime distruse în urma acestor terapii corporale.

Drenajul limfatic de ultimă generație este de asemenea indicat ca și procedură standard de recuperare după liposucția chirurgicală, contribuind la redobândirea tonusului pielii și a celui muscular.

Care sunt contraindicațiile drenajului limfatic

Persoanele cu dispozitiv metalic sau implantabil nu pot beneficia de presoterapie. De asemenea, femeile care sunt însărcinate nu pot fi supuse acestui tratament.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-21

TAGURI: drenajul limfatic, presoterapie, masaj sub presiune, celulita, apa in exces, grasime, detoxifiere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG

Media

REȚETE simple pentru sucuri de vară sănătoase și DELICIOASE
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă 25 Mai 2017 | (0)
Sfaturi si curiozitati