2019-03-26 20:44


ÎȚI VOPSEȘTI PĂRUL? Iată cum să-l îngrijești în 3 pași!

 |  15:27
ÎȚI VOPSEȘTI PĂRUL? Iată cum să-l îngrijești în 3 pași!

Un păr vopsit înseamnă un păr strălucitor. Un păr vibrant, fermecător. În același timp, acest tip de păr are și nevoi speciale. „Frumusețea lui se păstrează cu produse de întreținere dedicate. Șampon, conditioner și mască, toate adaptate structurii firului de păr. Ce rol are fiecare? Să mențină culoarea și strălucirea părului.”, spune hairstylistul Vali Sava.

După șamponare, clătește bine părul și aplică conditioner (dacă părul este fin) sau mască (pentru părul cu fir mai gros).

Nu știi care e diferența între cele două produse și acțiunea acestora? Iată și explicațiile specialistului: „în cazul conditionerului (balsam), nu e nevoie de durată de acționare îndelungată, acesta fiind un tratament expres. În schimb, pentru mască, aceasta are nevoie să stea 5-10 minute pe păr, pentru că este mai consistentă și mai puternică ca și concentrație de substanțe active.”, adaugă hairstylistul.

Musai hidratare!

            Un al treilea pas, extrem de important, este hidratarea firului de păr. Așadar, „doamnelor, nu exagerați cu placa! Pe lângă faptul că usucă părul, folosirea în exces a plăcii de păr duce la pierderea pigmenților din păr. Rezultatul? Părul devine mat, inexpresiv și casant.”, adaugă Vali Sava.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-28

TAGURI: par vopsit, ingrijire, vali sava
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...

Media

REȚETE simple pentru sucuri de vară sănătoase și DELICIOASE
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă 25 Mai 2017 | (0)
Sfaturi si curiozitati