2019-02-22 06:19


MIT sau ADEVĂR: manichiura semipermanentă dăunează unghiilor?

 |  16:36
MIT sau ADEVĂR: manichiura semipermanentă dăunează unghiilor?

Femeile optează azi pentru soluții de frumusețe care salvează timp și le asigură un look de nota 10 pentru cât mai mult timp. Tu cum ești? Faci același tip de alegeri? Spune drept: preferi manichiura clasică sau optezi pentru cea semi-permanentă? Ai îndoieli vis a vis de cât de benefică este pentru sănatatea ta și a unghiilor tale? Dacă da, iată opinia specialiștilor. Expertul Cătălina Stoica ne explică când și cum poate fi dăunătoare manichiura semipermanentă.

    

6 momente cheie

1. Îndepărtarea de pe unghii a lacului este făcuta incorect, prin pilirea unui strat din unghia naturala sau prin râcâirea culorii înainte de a se topi complet.  

2. Lampa UV și produsele sunt de o calitate îndoielnică. Lampa UV trebuie să fie testată dermatologic, astfel încât aceasta să poata face dovada faptului că emite razele UV benefice pielii și unghiilor.

3. Produsele destinate manichiurii semipermanente nu trebuie să conțină Formaldehida, Toluene, BDP!

4. Alegerea cea mai înțeleptă pe care o poți face este soak-off gel care permite o tranziție ușoară de la unghiile naturale la unghiile cu gel, protejând în același timp unghiile, pe măsura ce cresc, asa cum este GELeration de la Jessica Cosmetics.

5. Nu te bucura când plătești mai puțin pe o manichiura semipermanentă executată cu produse NO NAME în care nu s-a investit în cercetare, chiar daca arată și rezistă la fel ca unele de calitate! Motivul? Vei vedea cum în timp unghiile ți se vor sensibiliza și cum ți se va păta pielea!

6. Culoarea semipermanentă aplicată corect, îndepărtată corect, cu produse de bună calitate, testate, cu lămpi adaptate, nu face absolut nimic rau unghiilor naturale, ba dimpotrivă. Le protejează și le pune în valoare!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-22

TAGURI: manichiura semipermanenta, catalina stoica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...

Media

REȚETE simple pentru sucuri de vară sănătoase și DELICIOASE
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă 25 Mai 2017 | (0)
Sfaturi si curiozitati