2019-01-16 18:28


S-a inventat CIOCOLATA care se trage pe nas

 |  23:34
S-a inventat CIOCOLATA care se trage pe nas

O companie cu sediul în Florida, Statele Unite, pune la dispoziția clienților săi un tip de pudră de ciocolată care poate fi inhalată pe nas, aceasta având efecte similare unei băuturi energizante.

Coco Loko, dezvoltată de Orlando's Legal Lean, este un praf infuzat cu cacao despre care producătorul său susține că produce un val de endorfine și serotonină ce oferă o senzație de "energie euforică" și "concentrare calmă".

Legal Lean oferă recipientele conținând pudra Coco Loko pe site-ul său, la prețul standard de 24,99 de dolari.

Nick Anderson, fondatorul Legal Lean, a declarat pentru Washington Post că ideea de a fabrica pudra din ingrediente care se găsesc în mod obișnuit în băuturile energizante, precum gingko biloba, taurină și guarana, după ce aflat despre moda ciocolatei ''trasă pe nas'', practicată în Europa.

''La început m-am întrebat: 'E o glumă?'. Apoi am încercat-o și mi-am zis: 'OK, aici, chiar aici e viitorul'', a spus el.

Anderson, în vârstă de 29 de ani, a investit 10.000 de dolari pentru a dezvolta praful de ciocolată inhalabil care oferă un efect ''aproape similar unei băuturi energizante, ca și cum te-ai simți euforic, dar în același timp motivat să termini ce ai început".

Efectul durează între 30 de minute și o oră, precizează sursa citată de Agerpres.

Deși Coco Loko poate fi cumpărată în Statele Unite, nu a fost aprobată de Administrația pentru Alimente și Medicamente (Food and Drug Administration — FDA) din această țară. ''Pentru luarea acestei decizii, FDA va trebui să evalueze etichetarea produsului, informațiile comerciale și/sau orice alte informații referitoare la utilizarea sa'', a declarat purtătorul de cuvânt al FDA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-07

TAGURI: ciocolata, se trage pe nas, coco loko
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...