2018-10-18 18:57


Secretele unui An Nou de succes. Cum sa-ti mearga mai bine in 2016

 |  20:01
Secretele unui An Nou de succes. Cum sa-ti mearga mai bine in 2016

Unul dintre obiceiurile cele mai frecvente în ajun de An Nou este alcătuirea unei liste de dorinţe pentru perioada care tocmai începe. “Regaseste-ţi strălucirea. 77 Practici alese pentru o viaţă frumoasă, împlinire profesională şi evoluţie spirituală”, manualul pentru o viaţă împlinită al Andreei Filip, trainer, coach şi antreprenor social şi spiritual recunoscut internaţional, este un ghid care demonstrează că, prin câteva practici concrete, simple şi eficiente, dorinţele pot deveni uşor realitate.

Tineri ambiţioşi şi dornici să se afirme, oameni maturi în căutare de răspunsuri, adolescenţi care vor să-şi definească personalitatea, seniori preocupaţi de calitatea vieţii şi chiar copii pe care părinţii vor să-i crească armonios, încrezători în calităţile lor, vor descoperi în “Regaseste-ţi strălucirea”, cartea “deschizătoarei de perspective” Andrea Filip (foto), ca împlinirea dorinţelor fiecăruia sunt la îndemână şi contează doar să fie cunoscuţi paşii pentru a ajunge la ele. Cele 77 de practici descrise simplu, la obiect şi imediat aplicabile pot transforma uşor visurile în realitate, fie că este vorba despre prosperitate financiară, relaţii de calitate, depăşirea unor traume emoţionale sau evoluţie spirituală, informeaza un comunicat de presa remis de Andreea.

Când este întocmita lista de dorinţe pentru noul an, Andrea Filip recomandă să fie stabilite nu obiective, ci subiective, adică dorinţe nu generale, ci în care să se regăsească persoana cu adevărat, care să reflecte şi cine este persoana, dar şi cine îşi doreşte să devină.

Iată doar trei dintre sfaturile pe care Andrea Filip le da în cartea sa despre cum trebuie formulate dorinţele cât mai eficient:

1. Formulează fiecare dorinţă ca şi cum s-a împlinit deja2. Când este posibil, fii cât mai specific în cifre3. Stabileşte dorinţele la un nivel care te inspiră, dar nu unul copleşitorPrintre practicile care te pot ajuta să ai un an nou de succes, apar amintite, printre multe altele, în cartea Andreei Filip: 1. Stabileşte rezultatul dorit, dar şi câteva borne intermediare 2. Bucură-te pe traseu - nu aştepta să te bucuri la final. Dacă nu te distrezi pe parcurs, nu te vei distra nici la final. Vei fi prea epuizat, mai ales mental. Bucuria este o stare de întreţinut pe tot parcursul jocului. E despre plăcerea de a trăi jocul vieţii, nu despre rezultate care sunt doar cifre. 3. Descoperă cine e deja câştigător şi cum a ajuns acolo - alege eroi care să te inspire4. Acţionează! În fiecare zi oricât de mică e acţiunea. E o disciplină mental, dar te va ajuta enorm. Doar “cantitatea” se va schimba în timp, iar disciplina se va dovedi de nepreţuit

Practicile propuse de Andrea Filip nu sunt doar un simplu ghid de dezvoltare personală, ci includ şi elemente de thetahealing, ultima tendinţa în terapiile alternative, recunoscută de statul român. Specialist certificat internaţional în thetahealing, care este o tehnică simplă de meditaţie şi terapie din medicina alternativă, Andrea Filip dezvăluie prin practicile descrise în “Regaseste-ţi strălucirea” cum poate lucra fiecare persoană cu mintea subconştientă şi elimina astfel acele convingeri care limitează.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-03

TAGURI: Regaseste-ţi strălucirea, secrete, an nou, 2016, andreea filip
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...