2019-02-21 03:45


Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun cât ești de inteligent!

 |  09:38
Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun cât ești de inteligent!

Cat de inteligent esti, in stele ti-e scris, sustin specialistii in astrologie, iar printre zodiile cel mai bine inzestrate ar fi Berbecul, Leul si Sagetatorul. Reprezentantii acestor trei semne zodiacale ar fi dotate cu intuitie, gasind solutia cea mai buna chiar aflati in situatii limita. Pe de alta parte, semnele de Pamant – Taurul, Capricornul si Fecioara, au o inteligenta practica, mergand pe premisa „mai bine incet si sigur”. Zodiile de aer au o inteligenta analitica, iar zodiile de Apa sunt inseztrate cu o inteligenta perceptiva.

Inteligenta zodiior de Foc

Cei aflati in semnele zodiacale Berbec, Leu si Sagetator sunt adevarati luptatori. Nu se dau in laturi de la provocari, rezolvarea sarcinilor dificile sunt pentru ei o placere, iar iesirea din situatii limita este floare la ureche. Sunt dotati cu o inteligenta intuitiva, capabili sa gaseasca rezolvare rapida la anumite probleme care i-ar pune in dificultate pe reprezentantii altor zodii. Aceste zodii sunt calme, analizeaza la rece, nu intra in panica si gasesc solutiile potrivite, fara o risipa prea mare de energie.

Inteligenta zodiilor de Pamant

„Grabeste-te incet!”, pare sa fie deviza celor aflati in zodiile de Pamant – Taur, Capricorn, Fecioara. Se misca greu, nu le place sa fie scoase in zona de confort, nici sa fie grabiti sau sa sara peste tabieturi. Sunt de parere ca „incet, dar sigur” este metoda perfecta pentru rezolvarea unor situatii. Analizeaza, observa, pun in balanta avantajele si dezavantajele unei probleme, nu trag concluzii pripite si nu iau decizii pe fuga. Taurii, Capricornii si Fecioarele intorc problema pe toate partile, analizeaza cele mai mici detalii, calculeaza de cinci ori pentru a taia o data. Insa, atunci cand isi pun mintea la contributie, nu gresesc niciodata!

Inteligenta zodiilor de Aer

Gemenii, Balanta si Varsatorul sunt reprezentantele elementui Aer si au o inteligenta analitica. Nativele inclina spre puterea si impactul pe care le au ideile in lume. Curiosi, cei care apartin acestor zodii invata mult si putin din toate. Nu au rabdare sa aprofundeze un domeniu, asa ca vad despre ce este vorba si trec mai departe. Nu le place sa se piarda in detalii si sunt destul de superficiali. Altfel,  Gemenii sunt creativi si descurcareti, dotati fiind cu o minte agera. Balantele imbina perfect ratiunea cu sentimentele, analizeaza situatia din toate unghiurile si iau decizia cu mintea, mai putin cu inima. In schimb, Varsatorii au o minte sclipitoare, desi sunt priviti ca niste ciudati.

 

Inteligenta zodiilor de Apa

Racii, Pestii si Scorpionii sunt dotati cu o inteligenta perceptiva. Putini sunt cei care scap de radarul lor. Reprezentantii acestor trei semne zodiacale sunt analitici, atenti la detalii si perfectionisti. Sunt dotati cu un simt special care ii ajuta sa ia cele mai bune decizii, mai ales ca sunt genul de oameni care actioneaza din impuls, fara a sta prea mult pe ganduri. Racii sunt intuitivi, Scorpionii au o inteligenta profunda, iar Pestii intuiesc solutii care depasesc sfera realitatii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-11

TAGURI: zodie, inteligenta, taur, leu, berbec, scorpion
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...

Media

REȚETE simple pentru sucuri de vară sănătoase și DELICIOASE
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă 25 Mai 2017 | (0)
Sfaturi si curiozitati