2019-05-21 20:51


Știi de ce POLIȚIȘTII pun mâna pe maşini atunci când opresc şoferi în TRAFIC

 |  12:27
Știi de ce POLIȚIȘTII pun mâna pe maşini atunci când opresc şoferi în TRAFIC

Chiar dacă nu ţi s-a întâmplat să fii oprit în trafic de un agent de poliţie, cu siguranţă ai remarcat acest aspect– poliţistul pune mâna pe maşina şoferului.

Motivul pentru care face acest lucru este pentru că vrea să îşi lase amprenta pe ea. Amprentele lăsate pe maşină sunt o dovadă că poliţistul a fost aproape de vehicul şi că a luat legătura cu deţinătorul acesteia. În caz de urgenţe, şoferul poate fi găsit mai uşor după amprentele lăsate pe maşină, citeaza Mediafax.

În prezent, acest lucru nu mai este atât de des practicat, mai ales că tehnologia a evoluat foarte mult, iar poliţiştii au camera în bord.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-11

TAGURI: politisti, masina, mana, trafic, amprente
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mar 2018

eral la bancuri cu astia de la circulatie de te plictiseai....Cica o blonda politista sofer pe masina de politie ramane fara benzina si face semn la un TiR...si cand opreste TIR-ul in cabina o alta blonda cu o canistra de benzina in mana langa sofer Si politista OOOO ce noroc am da-mi mie benzina aia ca ti-o cumpar//Iar blonda din cabina DA CE MA CREZI PROASTA?SOFERII ASTIA CUM INTRA IN PADURE CUM SE TERMINA BENZINA SI MA FAC POSTA 50DE INSI...VREI BENZINA DU-TE SI CUMPARA-TI
Random imageUltimele stiri


STARBAG

Media

REȚETE simple pentru sucuri de vară sănătoase și DELICIOASE
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă 25 Mai 2017 | (0)
Sfaturi si curiozitati