2019-05-21 17:57


Tratament anti-îmbătrânire INEDIT: transfuzii cu sânge tânăr

 |  17:57
Tratament anti-îmbătrânire INEDIT: transfuzii cu sânge tânăr

O companie din Statele Unite oferă transfuzii cu „sânge tânăr” pentru adulţii care vor să încetinească procesul de îmbătrânire

Plasma sanguină este partea lichidă a sângelui care conţine proteine cruciale pentru sănătatea generală a organismului. De obicei, doar persoanele care suferă de insuficienţă hepatică, arsuri severe, sau infecţii grave au nevoie de transfuzii de sânge. Dar, compania Ambrosia oferă asftel de transfuzii chiar dacă persoana în cauză nu suferă de aceste afecţiuni, transmite Techtimes.com.

Jesse Karmazin a fondat compania în urmă cu trei ani. Adulţii cu vârsta minimă de 30 de ani pot primi transfuzii de sânge de la donatori cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani. Compania are sedii în Omaha, Los Angeles, Tampa, San Francisco, Phoenix şi Houston, citeaza Mediafax.

Jesse Karmazin a fondat compania în urmă cu trei ani. Adulţii cu vârsta minimă de 30 de ani pot primi transfuzii de sânge de la donatori cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani. Compania are sedii în Omaha, Los Angeles, Tampa, San Francisco, Phoenix şi Houston.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-23

TAGURI: Tratament anti-îmbătrânire, transfuzii cu sânge tânăr, america
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG

Media

REȚETE simple pentru sucuri de vară sănătoase și DELICIOASE
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă 25 Mai 2017 | (0)
Sfaturi si curiozitati