2019-05-22 18:59


TRENDURI 2019 în materie de coafuri și culori pentru păr

 |  16:21
TRENDURI 2019 în materie de coafuri și culori pentru păr

La final de an, fiecare dintre noi ne facem bilanțul, ne gândim la o schimbare, la un relift. Știm că părul este cel mai important accesoriu al unei femei, nu-i așa? Atâta timp cât acesta este tuns și colorat la modul ideal, atunci poți să te pui în valoare și poți să alegi orice tunsoare vrei.

”Dacă în 2018, am mers pe nuanțele metalice, pe griurile intense, dar și pe tonalitațile de alb, roze, platinat, în 2019, culorile vedeta vor fi cele pastel și blondurile deschise, ne explică Gabriel Ilie, Trainer Londa Professional Romania. ”La polul celălalt, putem vorbi de culori vibrante, intense, neon, galben, verde, magenta, albastru”, punctează specialistul. Culoarea aleasa aceasta trebuie sa fie în armonie atât cu look-ul final al unei femei, cât și cu atitudinea acesteia, deoarece țelul fiecărui hairstylist este ca la final, plăcerea și mulțumirea să fie de ambele părți, atât a lui, cât și a clientei.

La nivel de tunsoare, în 2019, putem vorbi despre forme geometrice și textură. Vom vedea boburi perfect simetrice, în linii drepte pentru a oferi tunsorii greutate sau texturate. La anul, tunsoarea pixie va fi pe val și tot așa părul lung.

În 2019, mai mult decât oricând, vom experimenta mișcare și naturalețe. Liniil “curate”, simple,  indiferent de lungime, linii ce evidențiaza trăsaturile feței si scot feminitatea în evidență.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-14

TAGURI: trend 2019, coafuri, culori par
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG

Media

REȚETE simple pentru sucuri de vară sănătoase și DELICIOASE
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă 25 Mai 2017 | (0)
Sfaturi si curiozitati