2019-05-21 16:36


Uită de părul blond! Află care este CULOAREA VEDETĂ a sezonului!

 |  01:11
Uită de părul blond! Află care este CULOAREA VEDETĂ a sezonului!

Hairstylistul Cristi Pascu recomandă doamnelor și domnișoarelor care iubesc blondul să îndrăznească mai mult și să-și vopsească părul Rose Gold, noua culoare vedetă a sezonului.

“Nuanța Rose Gold  fost lansată timid în urmă cu trei ani, însă a câștigat foarte mult teren în ultima vreme. Este o culoare frumoasă, spectaculoasă și totodată decentă. Nu este ca verdele, să spunem, mult prea extravagant. De aceea, Rose Gold-ul nu este adoptat doar de tinerele excentrice ci și de doamnele mai în vârstă”, spune Cristi Pascu.

“Această culoare se obține doar pe o bază foarte deschisă, pe un blond foarte deschis. Nuanțele de roz pot pleca de la un roz închis până la un blond rose spre vârfuri. Din păcate, Rose Gold nu poate fi obținut decât pe tonuri de blond foarte deschis. Nu se poate să fii șatenă și să te aștepți să obții un rose. Părul trebuie decolorat și abia apoi se poate obține acest rose”, explică specialistul.

Culoarea se potrivește oricărui tip de coafură, de la foarte scurt, la un centimetru sau periuță, până la părul lung și wavy, beach waves, messy hair sau cocuri.

Hairstylistul recomandă și ce tonuri de roz să alegi, în funcție de culoarea tenului și explică procedura prin care  se obțin cele mai bune rezultate.

“Rose Gold-ul că se potrivește la toate tipurile de ten. Dacă vorbim de un ten măsliniu sau un ten închis, atunci rozul poate fi un pic mai pal și se va vedea foarte bine; dacă vorbim de un ten foarte deschis putem merge pe un roz mult mai intens și mai spectaculos

Fiind o culoare pretențioasă, rose gold-ul necesită un ritual de întreținere riguros.

“Trebuie să folosești un șampon de bună calitate care să-ți protejeze culoarea. Dacă este prea agresiv, atunci nu face decât să scoată imediat culoarea la fiecare spălat. La fel și dacă mergi la mare, apa mării, sau a oceanului fiind sărată, scoate mult mai repede culoarea. Pentru a menține culoarea pe termen lung, trebuie să folosești o mască sau un balsam special, însă cel mai simplu este să faci o vizită hairstylistului odată la două săptămâni. Acesta îți poate împrospăta culoarea, printr-o nuanțare ușoară la scafă, procedură ce durează maxim 10-15 minute”, spune Cristi Pascu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-29

TAGURI: par blond, culoare vedeta, rose gold, cristi pascu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG

Media

REȚETE simple pentru sucuri de vară sănătoase și DELICIOASE
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă
BEBELUŞUL care a uimit o lume întreagă 25 Mai 2017 | (0)
Sfaturi si curiozitati