2018-10-23 03:02


Un truc simplu ca să ai aer prospăt mereu în baie

 |  15:36
Un truc simplu ca să ai aer prospăt mereu în baie

Curățenia și prospețimea în baie ne dă mereu bătăi de cap și trebuie să scoatem mereu bani mulți din portofel. Există, însă, o metodă simplă, ieftină și foarte utilă pentru a avea un miros plăcut în mica încăpere.

Astfel, puteți pregăti singuri un odorizant natural pentru toaleta si baie, care va fi la fel de eficient cu acela cumparat din magazin, insa va costa mai putin, va fi mai usor de pus in aplicare si nu va contine chimicale. Mai mult decat atat, spre deosebire de produsele de pe piata, mirosul sau va persista pentru o perioada mult mai lunga de timp, scrie secrete.ro.

Ce îți trebuie pentru a-ti prepara odorizantul:

• Ulei esential, la alegere

• Un sul de hartie igienica

Ce trebuie să faci: trebuie să torni cateva picaturi din uleiul esential preferat pe partea interioara a sulului, pe care se infasoara hartia ( partea din carton).

Odorizantul tau este astfel gata! Aceasta este, oarecum, o combinatie 2 in 1. In acest fel, vei avea un odorizant proaspat si natural in baie, precum si hartie igienica parfumata.

Poti experimenta mai multe arome. Daca, de obicei, tii mai multe suluri de hartie igienica in baie, poti turna cateva picaturi de diferite uleiuri pe fiecare.

Vei fi uimit de rezultat – in baia ta se va remarca un miros placut, care va persista cel putin pana cand vei fi folosit sulul de hartie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-06

TAGURI: truc, odorizant baie, sul hartie igienica, ulei esential
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CASA REGALĂ
06 Ian 2016

CEA MAI SIGURĂ METODĂ DE A SCĂPA DE PUTOAREA DIN BUDĂ, LA CARE ROHMANCII AU ”ADERAT” DE MULT, ESTE SĂ TE KCCI ÎN FAȚA UȘII VECINILOR. SUCCES ÎNCEPĂTORILOR!
Random imageUltimele stiri


loading...